Ansmann  Edgar je davne 1991. godine  u svojoj garaži osnovao kompaniju koja je danas globalni inovator u proizvodnji baterija i punjaca. Ansmann  korporacija je postala jedna od najpoznatijih proizvođača prenosive (mobilne) energije. Za kratko vreme, kompanija se proširila i teži da postane vodeći proizvođač u ovoj oblasti. Proizvodi visokih performansi po pristupačnoj ceni i najbolja tehnička (aftermarket) podrška su ključ za njihov uspeh.

U ovom trenutku, broj zaposlenih je porastao na isti način kao poslovni prostor. Širom sveta više od 400 zaposlenih radi "za energiju". Opseg proizvoda uvek pokušava da odgovori zahtevima koji se brzo menjaju na tržištu. Od "garažne kompanije" do vodećeg lidera na tržištu Ansmann  AG može se osvrnuti na impresivan razvoj kompanije.

Ansmann je primimalac brojnih nagrada za proizvode i koprodukciju kulture koje su dokaz pozitivnog uticaja filozofije kompanije na proizvodnju i rad zaposlenih. Kao jedan od pet principa, kvalitet igra veoma važnu ulogu. Upotreba najnovijih tehnologija u istraživanju i razvoju, kao i ravnomerna logistika obezbeđuju da je pravi proizvod na pravom mestu u pravom kvalitetu i po pravoj ceni. Sa odgovarajućim promotivnim aktivnostima marketing odeljenje podržava prodaju i time doprinosi uspehu Ansmann AG-a.

Ansmann

Svi od ukupno 7 rezultata

Svi od ukupno 7 rezultata