,
Ansmann

Ansmann CR1620 baterija-litijum


Kupljeno:
Gleda pregleda Gleda:
Broje pregleda Broj pregleda:

Ansmann CR1620 litijumska dugmasta baterija 3V

Isporuka City Express Šifra proizvoda: 227
Dostupnost:

Na lageru

166,80 RSD

Na lageru

- +
Kupi odmah

Litijumska olovna baterija CR1620 proizvođača Ansmann je odličnog kvaliteta i pouzdanosti. Nemački kvalitet i preciznost uz nešto višu cenu izdvajaju Ansmann proizvode iznad ostalih u sferi konzumnih baterija, industrijskih baterija, punjača kao NiMh tako i olovnih VRLA baterija. Ovaj model baterije možemo naći u daljinskim upravljačima za otključavanje i zaključavanje automobila, satovima i drugim uređajima.

Dimenzija: CR1620
Napon: 3V
Kapacitet: 70 mAh
Sastav: Litijum
Tip: Nije punjiva
Komada u pakovanju: 1-prodaje se na komad
Radna temperatura: -20 do +70C

 

Šifra proizvoda: 227 Kategorije: ,

Proizvođač

Ansmann

Ansmann  Edgar je davne 1991. godine  u svojoj garaži osnovao kompaniju koja je danas globalni inovator u proizvodnji baterija i punjaca. Ansmann  korporacija je postala jedna od najpoznatijih proizvođača prenosive (mobilne) energije. Za kratko vreme, kompanija se proširila i teži da postane vodeći proizvođač u ovoj oblasti. Proizvodi visokih performansi po pristupačnoj ceni i najbolja tehnička (aftermarket) podrška su ključ za njihov uspeh.

U ovom trenutku, broj zaposlenih je porastao na isti način kao poslovni prostor. Širom sveta više od 400 zaposlenih radi "za energiju". Opseg proizvoda uvek pokušava da odgovori zahtevima koji se brzo menjaju na tržištu. Od "garažne kompanije" do vodećeg lidera na tržištu Ansmann  AG može se osvrnuti na impresivan razvoj kompanije.

Ansmann je primimalac brojnih nagrada za proizvode i koprodukciju kulture koje su dokaz pozitivnog uticaja filozofije kompanije na proizvodnju i rad zaposlenih. Kao jedan od pet principa, kvalitet igra veoma važnu ulogu. Upotreba najnovijih tehnologija u istraživanju i razvoju, kao i ravnomerna logistika obezbeđuju da je pravi proizvod na pravom mestu u pravom kvalitetu i po pravoj ceni. Sa odgovarajućim promotivnim aktivnostima marketing odeljenje podržava prodaju i time doprinosi uspehu Ansmann AG-a.

Ansmann
Ansmann
Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“Ansmann CR1620 baterija-litijum”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.


Trenutno nema recenzija.

Obavestićemo Vas kada proizvod ponovo bude dostupan. Uneste vašu email adresu.
You need to Login for joining waitlist.