,
Shinefar-solar-logo

Solarni panel 280W-24V, polikristalni SF


Kupljeno:
Gleda pregleda Gleda:
Broje pregleda Broj pregleda:
( 2 recenzije korisnika )

Polikristalni fotonaponski solarni panel 280W-24V Shinefar solar

Isporuka City Express
Dostupnost:

Nema na lageru

16.078,80 RSD

Nema na lageru

Obavestićemo Vas kada proizvod ponovo bude dostupan. Uneste vašu email adresu.
You need to Login for joining waitlist.

Polikristalni fotonaponski solarni panel 280W-24V. Polikristalni paneli vrhunskog kvaliteta A klase sa 5 bus bara jednog od 10 vodećih proizvodjaca Shinefar Group Co. LTD. Proizvodjac garantuje da ce panel davati 80% snage linearno opadajuci tokom 25 godina. Solarni fotonaponski paneli koriste se za proizvodju elektricne energije upijajuci besplatne Sunceve zrake koji padaju na zemlju. Spajanjem celija unutar panela bilo u rednu ili paralelnu vezu, proizvodjac u proizvodnji odredjuje da li ce napon na izlazu biti 12V ili 24V. Napon koji solarni paneli daju može se koristiti direktno preko kontrolera i baterije ili pretvarajući ga na 230V pomoću invertera. Solarni fotonaponski paneli takođe se mogu vezati redno ili paralelno u zavisnosti od kontrolera i ostalih komponenti samog sistema. Ako želite i imate opciju, ovaj model panela možemo poslati o Vašem trošku, vašom kurirskom službom nakon uplate i na Vašu odgovornost. Više podataka o ovom panelu pogledajte u tabeli niže:

Tip panela: Polikristalni
Snaga panela: 280 W
Dimenzije (DxSxV): 1640 x 992 x 35 mm
Napon pri opterećenju: 31.6 V
Struja pri opterećenju: 8.86 A
Napon bez opterećenja: 38.7 V
Klasa panela: A+ klasa
Konektor: MC 4-duzina kabla 90 cm
Garancija: 24 meseca

Više informacija o sertifikatima proizvođača Shinefar Group Co. LTD pogledajte ovde.

Tehnički list Polikristalnog panela SF-6P-280W

Preuzmi

EMC sertifikat Shinefar Solar proizvođača panela

Preuzmi

ROHS sertifikat Shinefar Solar proizvođača panela

Preuzmi

Shinefar Solar waranty term form

Preuzmi

CE sertifikat Shinefar Solar proizvođača panela

Preuzmi

ISO9001 sertifikat Shinefar Solar proizvođača panela

Preuzmi

TUV sertifikat Shinefar Solar proizvođača panela

Preuzmi

Proizvođač

Shinefar solar

Shinefar solar (Shinefar Group Co. LTD), proizvođač solarnih panela je u industriji fotonaponskih panela već 15 godina tj od 2005. godine. Shinefar solar prezentuje svoje poslovanje kupcima sa idejom o integritetu i kvalitetnom uslugom, što je rezultovalo dobijanju velikog broja lojalnih kupaca širom sveta. Godišnji proizvodni kapacitet kompanije Shinefar je 600MW sa konstantnoim porastom iy godine u godinu, svaki solarni panel koji obezbeđuje Shinefar proizvodi se u potpuno automatizovanim linijama za montažu. Svaki solarni panel testiran je 4 puta, a oni neispravni biće uklonjeni sa trake još u radionici. Shinefar nudi 10-godišnju garanciju proizvoda i 25-godišnju garanciju za vrhunsku snagu za svoj solarni panel, linerano opadajući tokom godina do 80% deklarisane snage. Pored toga, sa profesionalnim tehničkim timom, Shinefar je u mogućnosti da kupcima obezbedi standardne solarne module, velike veličine solarnih modula, moduli ploča sa pola ćelije i modul sa dvostrukim staklom, kao i dizajn i instalaciju solarnih projekata i nadmetanje i finansiranje fotonaponskih projekata u zemlji i inostranstvu. . Do sada je Shinefar završio mnoštvo fotonaponskih projekata u kontinentalnoj Kini. Shinefar solarni paneli uglavnom se prodaju u Ukrajini, Južnoj Americi, Japanu, Južnoj Koreji, Evropi, Maroku i drugim profesionalnim tržištima. Prijatelji iz svih slojeva života mogu da posete Shinefar radi tehničke razmene i poslovnih pregovora. Shinefar se iskreno nada da će sarađivati sa svima vama da stvorite bolju budućnost.

Shinefar-solar-logo
Ocena
5.00
Broj recenzija: 2
2
0
0
0
0

Napisi svoj utisak

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.


  1. Nikolic Famir

    Kvalitetan i pouzdan solarni panel. U uporednom testu sa mojim Tosiba panelima ovaj daje vise struje. svaka preporuka. Pozdrav

    Nikolic Famir

  2. plajos

    Slazem se sa kolegom, cena kvalitet No.1

    plajos

Obavestićemo Vas kada proizvod ponovo bude dostupan. Uneste vašu email adresu.
You need to Login for joining waitlist.