faq najcesca pitanja

Slobodno nas pitajte bilo šta 🙂

U najkraćem roku pokušaćemo da damo odgovor i prikazati ga ovde.
Postavite nam pitanje ovde »

Osnovne informacije o kupovini

Kako mogu da kupim robu?

Svu robu iz nase ponude mozete kupiti kao pravno ili kao fizicko lice. Kao pravno lice robu mozete kupiti tako sto cete od nas zatraziti predracun telefonom, preko e-mail adrese, licno kod nas u veleprodaji ili putem web-shopa na nasem sajtu.
Kao fizicko lice robu takodje mozete kupiti na nekoliko nacina. Licno u nasoj maloprodajnoj radnji na adresi: Partizanske Avijacije 4, na Novom Beogradu ili pouzecem preko kurirske sluzbe. Kako bi smo poslali robu pouzecem potrebno je da nam telefonom ili email adresom javite podatke primaoca I tacnu adresu. Preko web shop aplikacije takodje mozete kupiti robu kao fizicko lice..

Kako mogu da preuzmem placenu robu?

Placenu robu mozete preuzeti na dva nacina. U nasem magacinu na adresi Partizanske Avijacije 4, svakog radnog dana od 9-17h kao I subotom od 9-14h. Drugi nacin kojim mozete preuzeti placenu robu je kurirska sluzba, bilo City Express sa kojima radimo vec 3 godine I imamo odlicne uslove I pristupacne cene ili nekom drugom sluzbom sa kojom kupac ima ugovor. Sva placena i porucena roba do 14.00 casova bice poslata istog dana.

Kako mogu da ostvarim pravo na garanciju?

Garanciju ostvarujete tako sto robu dostavljate na nasu adresu Partizanske Avijacije 4, na Novom Beogradu u radno vreme bilo licno ili nekim od kurira. Potrebno je da nam dostavite racun kao I garantni list kako bi smo po datumu I serijskim brojevima ustanovili ima li osnova za pokretanje garancije. Detalje mozete videti ovde:  link
Nasa sluzba za reklamacije ce Vam izdati prijemnicu a u roku od 7 dana cemo vas izvestiti o preduzetim koracima za otklanjanje garancije. Garantni rok za koji moramo resiti garanciju je 30 dana.

Gde je moja posiljka?

Vasa posiljka poslata je City express kurirskom sluzbom ako je placate pouzecem. Broj posiljke mozete saznati od nas pozivom na broj 011/630-44-14. Jedinstveni broj posiljke koji dobijete od nas trazice Vam na call centru City Expressa pozivom na broj: +381 11 30 93 000. Takodje ststus vase posiljke mozete proveriti I na sajtu klikom na ovaj link: http://cityexpress.rs/#pracenje-paketa

Najčešća pitanja o maloprodaji, veleprodaji, popustima...

Da li imate maloprodaju?

Da. Maloprodaja kao I Veleprodaja nalaze se na adresi Partizanske Avijacije 4 na Novom Beogradu I radno vreme je takodje od 9 do 17H a subotom od 9 do 14H

Da li dovozite robu na nasu adresu?

Da. Po dogovoru vece kolicine mozemo licno dostaviti na bilo koju adresu u Beogradu I okolini. Uslovi se dogovaraju od slucaja do slucaja.

Da li mogu da ostvarim neki popust na robu?

Svim nasim dugogodisnjim kupcima bilo da su pravna ili fizica lica svakako cemo ponuditi popust pri kupovini za svu robu. Takodje za vece kolicine, isto cemo ponuditi rabat. Visina rabata zavisi od klicine.

Da li moze da se desi da robu nemate na stanju?

Ako na sajtu stoji zelena ikonica ( ima na stanju ), onda robu zaista imamo na stanju. Moguce je da se zadesi da je nemamo u dovoljnoj kolicini na stanju. Takodje moze da se zadesi da je nemamo dovoljno u radnji na Novom Beogradu, ali da je imamo u nasem magacinu. Robu iz glavnog magacina mozemo dostaviti u roku od 45 minuta.