O nama

Borik PLUS d.o.o. je sestra firmi Borik d.o.o. koja uspešno posluje još od 1990. godine sa tadašnjim sedištem u Beogradu u ulici Donska broj 30. Tadašnja delatnost bila je isključivo trgovina primarnim sirovinama u industriji kao i HTZ opremom za zaštitu na radu.

Borik PLUS je direktni uvoznik vise svetski poznatih brendova u sferi VRLA baterija: VISION, MHB Battery, Power Sonic, Ritar i Ultracell. I kao takav može da ponudi veliku paletu i odličan lager VRLA baterija za UPS sisteme i ostale namene. U budućnosti planiramo da otvorimo servis uređaja za neprekidno napajanje i poslovnicu za distribuciju i prodaju baterija.

Borik Export -Import d.o.o. iz Beograda koristi svaku priliku kako bi pomogao i sponzorisao svakoga ko ima dobru ideju, a nije u prilici da svoju ideju realizuje. Uvek smo spremni i da podrzimo mlade talente na takmičenjima bilo u zemlji ili u inostranstvu.

Prodavnica Borik Plus

Postavite nam pitanje ovde »

Komitenti

Referentna lista nekih od naših mnogobrojnih zadovoljnih komitenata

Godine 2014. smo bili u prilici da podrzimo Novosadsku ekipu µly sa Fakulteta Tehničkih Nauka iz Novog Sada na lokalnom takmičenju u robotici koje se odrzalo 28. Aprila 2014. godine u Novom Sadu. Momci iz ekipe µly su osvojili sjajno četvrto mesto i uz ekipu Spartak iz Subotice idu u Nemačku (Drezden) na Evropsko takmičenje Eurobot 2014. Slike sa ovog fenomenalnog takmičenja možete videti u nastavku…

Specifikaciju Baterija za UPS i druge sisteme, kao i dimenzije i tehnicke specifikacije možete videti ovde.