,
BPS logo

Pure sine wave DC-AC inverter 24V 230V 2000W


Kupljeno:
Gleda pregleda Gleda:
Broje pregleda Broj pregleda:
( 1 recenzija korisnika )

Inverter DC 24V na AC 230V 2000W čist sinusni oblik struje

Isporuka City Express Šifra proizvoda: 8513
Dostupnost:

Na lageru

26.398,80 RSD

Na lageru

- +
Kupi odmah

Čist sinusni inverter ili pretvarač, sa 24V na 230V, snage 2000W (4000W u piku). Ovaj pretvarač je idealan za upotrebu u manjim solarnim sistemima. Sinusni oblik struje kod ovog pretvarača, omogućava da bez ikakvih problema napaja bilo kakav uređaj snage do 2000W. Za hlađenje poseduje dva snažna ventilatora koji obezbedjuju odlican protok vazduha unutar uredjaja. Više informacija o modelima i tipovima invertera odnosno pretvarača možete pročitati ovde. Ako Vam je potreban sinusni inverter iste snage ali koji vrši konverziju sa 12V na 230V, klinkite ovde. Budite svesni da što je DC napon manji, poprečni presek provodnika mora biti veći. Ovaj inverter kao i svaki drugi nije preporučljivo konstatno opteretiti preko 80%. Inverter treba da bude pozicioniran što bliže baterijama i da bude u što je moguće hladnijem prostoru. Inverter ne sme biti izložen direktnom Sunčevom svetlu ili kiši. Oko invertera mora postojati dovoljno prostora za hlađenje i strujanje vazduha. Ako Vam je potreban sinusni inverter veće snage koji takođe vrši konverziju sa 24V na 230V, kliknite ovde.

Model: BPS 24-2000WS
Ulazni DC napon: 24V
Maksimalno opterećenje: 2000W
Maksimalno opterećenje 10 sec: 4000W
Izlaz za potrošač 5V: Nema
Zaštita od pregrevanja: Da
Zaštita kratkog spoja: Da
Zaštita od pražnjenja: Da
Garancija: 12 meseci 

 

Šifra proizvoda: 8513 Kategorije: ,

Tehnički list za BPS Pure shine wave inverter 24V 2000W

Preuzmi

Proizvođač

BPS

BPS brend je zajednički naziv za odabrane inverterske uređaje i solarne kontrolere vrhunskog kvaliteta i pouzdanosti, Line interactive ili Pure sine wave topologije invertera, PWM ili MPPT kontrolera, koje potpisuje Borik PLUS doo. Samo izabrani, vrhunski modeli različitih proizvođača nose obeležje BPS i kao takvi garantuju kvalitet i pouzdanost. U ponudi su uredjaji  koje stalno i u dovoljnim količinama imamo na našem lageru. Modeli sa zasebnim ili integrisanim MPPT kontrolerima za profi ili hobi upotrebu. Za veće i zahtevnije projekte solarnih fotonaponskih sistema, Borik PLUS doo ima odličnu saradnju sa eminentnim stručnjacima na ovom polju i u rekordnom roku izlazimo sa rešenjem po sistemu "ključ u ruke". Borik PLUS doo obezbeđuje sve potrebne delove i servis u zakonskom roku. Odlična komunikacija i podrška proizvodjaca 24/7 je ono sto BPS uredjaje izdvaja iznad ostalih.

BPS logo
Ocena
5.00
Broj recenzija: 1
1
0
0
0
0

Napisi svoj utisak

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.


  1. Avfiv Cazim

    Inverter zaista gura koliko je i napisano. Ocena 5+ za Borik plus.

    Avfiv Cazim

Obavestićemo Vas kada proizvod ponovo bude dostupan. Uneste vašu email adresu.
You need to Login for joining waitlist.