,
BPS logo

Nosač solarnog panela ugaoni CRNI


Kupljeno:
Gleda pregleda Gleda:
Broje pregleda Broj pregleda:

Ugaoni nosač solarnog panela-četvorodelni crni ABS

Isporuka City Express Šifra proizvoda: 8036
Dostupnost:

Na lageru

2.038,80 RSD

Na lageru

- +
Kupi odmah

Nosač solarnog panela sastoji se od četiri dela, za svaki ugao po jedan nosač. Nosač solarnog panela napravljen je od kvalitetne ABS plastike otporne na UV zrake. Nosači se mogu lepiti na površinu ili pričvrstiti mehanički šrafovima za podlogu. Najčešća primena ovog modela nosača solarnog panela je kod montaže na krov kamperske prikolice, kombi vozila, čamaca, brodova i ostalih površina gde je potrebno postici aerodinamičnost i lep vizuelni izgled. Nosače koristiti za panele veličine do 170W a uz dodatak straničnih nosača panela, moguće je pouzdano učvrstiti i solarne panele većih snaga.

Model: Ugaoni nosač crni 4/1
Materijal: ABS-UV otporan
Opis: Za montažu solarnih panela do 170W
Pakovanje: Komplet 4 komada
Radna temperatura: od -40 do +80 stepeni
Montaža: Pomoću silikona, lepka ili mehanički pomoću šrafova
Dimenzije: 150 x 150 x 65 mm

 

Šifra proizvoda: 8036 Kategorije: ,

Proizvođač

BPS

BPS brend je zajednički naziv za odabrane inverterske uređaje i solarne kontrolere vrhunskog kvaliteta i pouzdanosti, Line interactive ili Pure sine wave topologije invertera, PWM ili MPPT kontrolera, koje potpisuje Borik PLUS doo. Samo izabrani, vrhunski modeli različitih proizvođača nose obeležje BPS i kao takvi garantuju kvalitet i pouzdanost. U ponudi su uredjaji  koje stalno i u dovoljnim količinama imamo na našem lageru. Modeli sa zasebnim ili integrisanim MPPT kontrolerima za profi ili hobi upotrebu. Za veće i zahtevnije projekte solarnih fotonaponskih sistema, Borik PLUS doo ima odličnu saradnju sa eminentnim stručnjacima na ovom polju i u rekordnom roku izlazimo sa rešenjem po sistemu "ključ u ruke". Borik PLUS doo obezbeđuje sve potrebne delove i servis u zakonskom roku. Odlična komunikacija i podrška proizvodjaca 24/7 je ono sto BPS uredjaje izdvaja iznad ostalih.

BPS logo
Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“Nosač solarnog panela ugaoni CRNI”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.


Trenutno nema recenzija.

Obavestićemo Vas kada proizvod ponovo bude dostupan. Uneste vašu email adresu.
You need to Login for joining waitlist.