,
BPS logo

Pure sine wave DC-AC inverter 24V-230V, 3000W

( 1 recenzija korisnika )

Inverter DC 24V na AC 230V-3000W čist sinusni oblik struje

Isporuka City Express
Dostupnost:

Na lageru

39.478,80 RSD

Na lageru

- +

Čist sinusni inverter sa 24V na 230V, snage 3000W (6000W u piku). Idealan za upotrebu u manjim i srednjim solarnim sistemima. Sinusni oblik mu omogućava da bez ikakvih problema napaja bilo kakav uređaj. Za hlađenje poseduje dva snažna ventilatora koji povećanjem opterećenja povećavaju broj obrtaja. Ako Vam je potreban sinusni inverter iste snage ali koji vrši konverziju sa 12V na 230V, klinkite ovde. Budite svesni da što je DC napon manji, poprečni presek provodnika mora biti veći.

Model: BPS 24-3000WS
Ulazni DC napon: 24V
Max opterećenje: 3000W
Max opterećenje 10 sec: 6000W
Izlaz za potrošač 5V: Nema
Zaštita od pregrevanja: Da
Zaštita kratkog spoja: Da
Zaštita od pražnjenja: Da
Garancija: 12 meseci 

 

Tehnički list za BPS Pure shine wave inverter 24V 3000W

Preuzmi

Proizvođač

BPS

BPS brend je zajednički naziv za odabrane inverterske uređaje i solarne kontrolere vrhunskog kvaliteta i pouzdanosti, Line interactive ili Pure sine wave topologije invertera, PWM ili MPPT kontrolera, koje potpisuje Borik PLUS doo. Samo izabrani, vrhunski modeli različitih proizvođača nose obeležje BPS i kao takvi garantuju kvalitet i pouzdanost. U ponudi su uredjaji  koje stalno i u dovoljnim količinama imamo na našem lageru. Modeli sa zasebnim ili integrisanim MPPT kontrolerima za profi ili hobi upotrebu. Za veće i zahtevnije projekte solarnih fotonaponskih sistema, Borik PLUS doo ima odličnu saradnju sa eminentnim stručnjacima na ovom polju i u rekordnom roku izlazimo sa rešenjem po sistemu "ključ u ruke". Borik PLUS doo obezbeđuje sve potrebne delove i servis u rekordnom roku koji u proseku iznosi samo 48 sati. Odlična komunikacija i podrška proizvodjaca 24/7 je ono sto BPS uredjaje izdvaja iznad ostalih.

BPS logo
Ocena
5.00
Broj recenzija: 1
1
0
0
0
0

Napisi svoj utisak

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.

  1. Djordje Davidovic

    Robustan inverter. Imao sam isti ovakav na 2000W ali sam ga sprzio greskom. Mocna stvarcica

    Djordje Davidovic