,
BPS logo

Pure sine wave DC-AC inverter 24V-230V,3000 W

Inverter DC 24V na AC 230V-3000W čist sinusni oblik struje

Isporuka City Express
Dostupnost:

Na lageru

38.278,80 RSD

Na lageru

Cist sinusni inverter sa 24V na 230V, snage 3000W (6000W u piku). Idealan za upotrebu u manjim solarnim sistemima. Sinusni oblik mu omogucava da bez ikakvih problema napaja bilo kakav uredjaj. Za hladjenje poseduje dva snazna ventilatora koji povecanjem opterecenja povecavaju broj obrtaja.

Model: BPS 24-3000WS
Ulazni DC napon: 24V
Max opterecenje: 3000 W
Max opterecenje 10 sec: 6000 W
Izlaz za potrosac 5V: Nema
Zastita od pregrevanja: Da
Zastita kratkog spoja: Da
Zastita od praznjenja: Da
Garancija: 12 meseci 

 

Tehnički list za BPS Pure shine wave inverter 24V 3000W

Preuzmi

Proizvođač

BPS

BPS brend je zajednički naziv za odabrane inverterske uređaje i solarne kontrolere vrhunskog kvaliteta i pouzdanosti, Line interactive ili Pure sine wave topologije invertera, PWM ili MPPT kontrolera, koje potpisuje Borik PLUS doo. Samo izabrani, vrhunski modeli različitih proizvođača nose obeležje BPS i kao takvi garantuju kvalitet i pouzdanost. U ponudi su uredjaji  koje stalno i u dovoljnim količinama imamo na našem lageru. Modeli sa zasebnim ili integrisanim MPPT kontrolerima za profi ili hobi upotrebu. Za veće i zahtevnije projekte solarnih fotonaponskih sistema, Borik PLUS doo ima odličnu saradnju sa eminentnim stručnjacima na ovom polju i u rekordnom roku izlazimo sa rešenjem po sistemu "ključ u ruke". Borik PLUS doo obezbeđuje sve potrebne delove i servis u rekordnom roku koji u proseku iznosi samo 48 sati. Odlična komunikacija i podrška proizvodjaca 24/7 je ono sto BPS uredjaje izdvaja iznad ostalih.

BPS logo
Ocena Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“Pure sine wave DC-AC inverter 24V-230V,3000 W”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.

Trenutno nema recenzija.