,
BPS logo

Micro inverter 1200W, 230V, 50Hz


Kupljeno:
Gleda pregleda Gleda:
Broje pregleda Broj pregleda:
( 1 recenzija korisnika )

Micro inverter 1200W, 230V AC, 50Hz – WIFI

Isporuka City Express
Dostupnost:

Nema na lageru

31.558,80 RSD

Nema na lageru

Obavestićemo Vas kada proizvod ponovo bude dostupan. Uneste vašu email adresu.
You need to Login for joining waitlist.

Micro inverter snage 1200W na 230V 50 Hz. U robusnom aluminijumskom kucistu sa rebrima za hladjenje i IP 65 zastitom. Koristi se za direktnu proizvodnju elektricne energije iz solarnih panela. Za razliku od konvencionalnih sistema gde se elektricna energija proizvodi iz baterija, ovde se proizvodnja vrsi direktno iz solarnih panela i nije potrebno imati baterije. Micro inverter omogucava paralelno povezivanje do tri invertera i obezbedjuje 3600W snage gde je to potrebno. Na jedan inverter moguce je prikljuciti maksimalno 4 panela. Takodje inverter je moguce povezati i u trofazni sitem gde se po jedan inverter povezuje na svaku od tri faze.

Model: WVC-1200 Wifi
Max ulazna struja DC: Do 80A
Max izlazna snaga AC: 1200W
Izlazni napon AC: 230V 50 Hz
Ulazni napon sa panela: Od 22 do 50V DC
IP zastita: IP 65
WIFI komunikacija: DA na 433 Mhz
Izlazni kabl AC: DA duzine 2 m
Potrosnja u Standby modu: Manja od 1W
Zastita od obrnutg polariteta: Da-osigurac
Dimenzije: 370 x 305 x 38 mm
Garancija: 12 meseci

 

Uputstvo za montažu i povezivanje Micro invertera 1200W - WIFI

Preuzmi

Proizvođač

BPS

BPS brend je zajednički naziv za odabrane inverterske uređaje i solarne kontrolere vrhunskog kvaliteta i pouzdanosti, Line interactive ili Pure sine wave topologije invertera, PWM ili MPPT kontrolera, koje potpisuje Borik PLUS doo. Samo izabrani, vrhunski modeli različitih proizvođača nose obeležje BPS i kao takvi garantuju kvalitet i pouzdanost. U ponudi su uredjaji  koje stalno i u dovoljnim količinama imamo na našem lageru. Modeli sa zasebnim ili integrisanim MPPT kontrolerima za profi ili hobi upotrebu. Za veće i zahtevnije projekte solarnih fotonaponskih sistema, Borik PLUS doo ima odličnu saradnju sa eminentnim stručnjacima na ovom polju i u rekordnom roku izlazimo sa rešenjem po sistemu "ključ u ruke". Borik PLUS doo obezbeđuje sve potrebne delove i servis u zakonskom roku. Odlična komunikacija i podrška proizvodjaca 24/7 je ono sto BPS uredjaje izdvaja iznad ostalih.

BPS logo
Ocena
5.00
Broj recenzija: 1
1
0
0
0
0

Napisi svoj utisak

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.


  1. Petar

    Hvala, topla preporuka, dobra cena ?

    Petar

Obavestićemo Vas kada proizvod ponovo bude dostupan. Uneste vašu email adresu.
You need to Login for joining waitlist.