,
BPS logo

MC4 3T konektor za solarne panele


Kupljeno:
Gleda pregleda Gleda:
Broje pregleda Broj pregleda:

MC4 3T konektor za povezivanje fotonaponskih solarnih panela

Isporuka City Express Šifra proizvoda: 8018
Dostupnost:

Na lageru

1.006,80 RSD

Na lageru

- +
Kupi odmah

MC4 3T konektor sluzi za povezivanje fotonaponskih solarnih panela u paralelnu vezu. Prodaju se u paru. Uz pomoc jednog para konektora moguce je povezati tri panela paralelno. Pored ovog konektora potreban vam je i jedan par MC4 konektora kako bi ste ceo sitem povezali sa Vasim kontrolerom ili inverterom.

Model: MC4 3T
Opis: Muski i zenski
Jedinica mere: Par
Nivo zastite: IP 67-zastita od prasine i zapljuskivanja vodom
Presek zice: 2.5 do 6 mm2
Max napon: TUV 1000 DC/ UL 600V DC
Max struja: 30 A
Radna temperatura: od -40 do +90 stepeni
Materijal pina: Bakar presvucen kalajem

 

Šifra proizvoda: 8018 Kategorije: ,

Tehnički list i dimenzije MC4 konektora

Preuzmi

Proizvođač

BPS

BPS brend je zajednički naziv za odabrane inverterske uređaje i solarne kontrolere vrhunskog kvaliteta i pouzdanosti, Line interactive ili Pure sine wave topologije invertera, PWM ili MPPT kontrolera, koje potpisuje Borik PLUS doo. Samo izabrani, vrhunski modeli različitih proizvođača nose obeležje BPS i kao takvi garantuju kvalitet i pouzdanost. U ponudi su uredjaji  koje stalno i u dovoljnim količinama imamo na našem lageru. Modeli sa zasebnim ili integrisanim MPPT kontrolerima za profi ili hobi upotrebu. Za veće i zahtevnije projekte solarnih fotonaponskih sistema, Borik PLUS doo ima odličnu saradnju sa eminentnim stručnjacima na ovom polju i u rekordnom roku izlazimo sa rešenjem po sistemu "ključ u ruke". Borik PLUS doo obezbeđuje sve potrebne delove i servis u zakonskom roku. Odlična komunikacija i podrška proizvodjaca 24/7 je ono sto BPS uredjaje izdvaja iznad ostalih.

BPS logo
Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“MC4 3T konektor za solarne panele”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.


Trenutno nema recenzija.

Obavestićemo Vas kada proizvod ponovo bude dostupan. Uneste vašu email adresu.
You need to Login for joining waitlist.