,
BPS logo

MC4 konektor za solarne panele

( 2 recenzije korisnika )

MC4 konektor za povezivanje fotonaponskih solarnih panela

Isporuka City Express Šifra proizvoda: MC4 konektor
Dostupnost:

Na lageru

190,80 RSD

Na lageru

- +

MC4 konektor sluzi za povezivanje fotonaponskih solarnih panela sa kontrolerom ili sa nekim od MC4 2T ili MC4 3T konektorom, bilo da želite da povežete panele u rednu ili paralelnu vezu. Svaki panel se fabricki isporucuje sa zicom duzine oko 90 cm i muskim i zenskim konektorom na kraju. Kako bi ste panel povezali sa kontrolerom nepohodno je na krajeve zica staviti po jedan muski i zenski konektor. Oba konektora na svom zadnjem kraju imaju konusnu silikonsku gumicu koja smanjuje svoj prečnik zavrtanjem čepa. Konektor tako ostvaruje nepropusnu barijeru za ulazak vode ili kiše bilo da je u pitanju žica od 4 ili 6 mm2. Prodaju se u paru.

Model: MC4
Opis: Muški i ženski
Jedinica mere: Par
Nivo zastite: IP 67-zaštita od prašine i zapljuskivanja vodom
Presek zice: 2.5 do 6 mm2
Max napon: TUV 1000 DC/ UL 600V DC
Max struja: 30 A
Radna temperatura: od -40 do +85 stepeni
Materijal pina: Bakar presvucen kalajem

 

Šifra proizvoda: MC4 konektor Kategorije: ,

Tehnički list i dimenzije MC4 konektora

Preuzmi

Proizvođač

BPS

BPS brend je zajednički naziv za odabrane inverterske uređaje i solarne kontrolere vrhunskog kvaliteta i pouzdanosti, Line interactive ili Pure sine wave topologije invertera, PWM ili MPPT kontrolera, koje potpisuje Borik PLUS doo. Samo izabrani, vrhunski modeli različitih proizvođača nose obeležje BPS i kao takvi garantuju kvalitet i pouzdanost. U ponudi su uredjaji  koje stalno i u dovoljnim količinama imamo na našem lageru. Modeli sa zasebnim ili integrisanim MPPT kontrolerima za profi ili hobi upotrebu. Za veće i zahtevnije projekte solarnih fotonaponskih sistema, Borik PLUS doo ima odličnu saradnju sa eminentnim stručnjacima na ovom polju i u rekordnom roku izlazimo sa rešenjem po sistemu "ključ u ruke". Borik PLUS doo obezbeđuje sve potrebne delove i servis u rekordnom roku koji u proseku iznosi samo 48 sati. Odlična komunikacija i podrška proizvodjaca 24/7 je ono sto BPS uredjaje izdvaja iznad ostalih.

BPS logo
Ocena
5.00
Broj recenzija: 2
2
0
0
0
0

Napisi svoj utisak

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.

  1. Ferdy

    Super konektor. Kvaluetetan i vodonepropustan. Ne moras da seces kablove.

    Ferdy

  2. Solar max studio

    Odlican kvalitet. Super cena. Lepo je oznaceno koja zica je + a kona -. Svaki konektor ima gumu koja se zatezanjem smanjuje i tako cini konektor nepropusnim za vodu. Sve pohvale

    Solar max studio