, ,
Ultracell logo

UL 26-12 Olovna VRLA baterija 12V 26Ah


Kupljeno:
Gleda pregleda Gleda:
Broje pregleda Broj pregleda:
( 1 recenzija korisnika )

Ultracell UL 26-12 olovna AGM VRLA baterija bez odrzavanja 12V 26Ah

Isporuka City Express Šifra proizvoda: 308
Dostupnost:

Na lageru

7.078,80 RSD

Na lageru

- +
Kupi odmah

Ultracell UL 26-12 olovna VRLA baterija sa konektorom 14mm sa srafom i maticom. Idealna za ugradnju u alarmnim sistemima i protivpozarnim centralama. Engleski brend. Najpopularnija kod firmi koje se bave ugradnjom i odrzavanjem alarmnih sistema. Preporuka za ugradnju u UPS uredjajima. Isti model baterije proizvođača Ritar, pogledajte ovde.

Napon: 12V
Dimenzije (DxSxV): 175 × 166 × 125 mm
Kapacitet: 26Ah
Sastav: VRLA (SLA)
Tip: standby
Radni vek: 10 godina
Datum uvoza: April 2024
Konektor-klema: 14 mm
Garancija: 12 meseci 

 

Šifra proizvoda: 308 Kategorije: , ,

Tehnički list olovne VRLA baterije Ultracell UL 26-12 

Preuzmi

CE sertifikat Ultracell proizvođača baterija

Preuzmi

Proizvođač

Ultracell

Ultracell, osnovan 1999. godine i lociran u Liverpoolu, U.K, je svetski lider u baterijskim akumulatorima od olova (VRLA). Osim što ima značajan udeo na UK tržištu VRLA, Ultracell svoje proizvode izvozi u više od 70 zemalja sveta na kontinentima Evrope, Južne Amerike, Centralne Amerike, Bliskog Istoka, Afrike i SAD. Zahvaljujući našoj posvećenosti pružanju, visokokvalitetnim, ekonomičnijim baterijama, naša usluga za kupce je na prvom mestu. Ponosimo se na našu fleksibilnost i sposobnost da se brzo prilagodimo na tržištu novih vodećih proizvoda u industriji. Naši proizvodi se prodaju u više od 70 zemalja širom sveta za širok spektar elektronskih i industrijskih aplikacija, gde je potrebna efikasna potrošnja energije. Stalno razvijamo nove proizvode kako bismo bili u korak sa brzim promenama u industriji. Jedan od uvoznika za Srbiju je i Borik PLUS doo.

Ultracell logo
Ocena
5.00
Broj recenzija: 1
1
0
0
0
0

Napisi svoj utisak

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.


  1. Borik Plus

    Cena 10+

    Borik Plus

Obavestićemo Vas kada proizvod ponovo bude dostupan. Uneste vašu email adresu.
You need to Login for joining waitlist.