Duracell baterije potiču od vodećeg svetskog proizvođača alkalnih baterija visokih performansi, specijalnih ćelija i punjivih baterija. Od svog osnivanja ranih 1940-ih, Duracell kompanija je postala kultni brend za ličnu energiju, pouzdan za kompaktne i dugotrajnije baterije. A u srcu svega kao zaštitni znak je Duracell Zeka.

1971 godine, Duracell predstavlja svoje legendarne baterije bakarne i crne boje koje simbolizuju provodljivost, snagu i superiornost formule njegove baterije. Duracell baterije su prve  koje se oglašavaju na TV-u i brzo postaju deo svakodnevnog govora u domaćinstvu, sa privlačnim reklamnim sloganom:

„Nijedna druga baterija ne izgleda tako. Nijedna druga baterija ne traje tako.”

Godine 1973, rođenje zečice Duracell. Njujorška reklamna agencija Dancer, Fitzgerald i Sample kreiraju nezaboravnu TV reklamu „Drumming Bunni“. Od tada, zeka je oličenje Duracell baterije superiorne dugovečnosti u poređenju sa običnim cink ugljenim baterijama. Tokom godina, lik Zeka je evoluirao od jednostavne igračke u razigranu i dobro voljenu ikonu brenda koja dodaje toplinu i ličnost brendu Duracell.

U nastavku možete pogledati našu ponudu Duracell baterija, i izabrati idealne uz najbolje cene.

Svi od ukupno 5 rezultata

Svi od ukupno 5 rezultata