Kingston SD memorijske kartice dospele su sam vrh ponude, tokom ozbiljnog nedostatka memorijskih čipova za površinsku montažu, dizajniranjem novog tipa memorijskog modula koji je zadovoljio potražnju za memorijom koja bi služila za redefinisanje industrijskih standarda u godinama koje dolaze. Ono što je započelo kao garaža brzo je preraslo u moćnu tehnologiju. Iako je Kingston odavno prerastao tu garažu, visoki standardi kvaliteta, pouzdanosti i usluge za korisnike ostaju.

Danas je Kingston vodeći svetski proizvođač memorijskih i memorijskih rešenja. Naši klijenti uključuju preduzeća svih veličina, potrošače tehnologije i ogromnu mrežu partnera u kanalima. Snabdevamo vrhunske data centre, dobavljače oblaka i proizvođače računara, kao i kompanije koje razvijaju sledeće trendove u pametnim uređajima.

Naši kvalitetni proizvodi i rešenja su podržani nepokolebljivom uslugom i podrškom, standarde od kojih su naši kupci zavisni. Snalažljivost i fleksibilnost koje su pokrenule Kingston nastavljaju da vode naše poslovanje i danas.

 U nastavku možete pogledati našu ponudu Kingston memorijskih kartica, i izabrati idealne uz najbolje cene.

 • Klešta za skidanje izolacije striper žuti

  Jedina kljesta koja mogu da urade posao kako treba! Za profesionalni rad! Ocena 5+++
  Dark
  Klešta za skidanje izolacije striper žuti
 • WIFI box za nadzor kontrolera i invertera

  Postovani ovaj model se vise ne proizvodi. Umesto njega mozete pogledati https://borikplus.rs/proizvodi/solarni-sistemi/wifi-adapter-za-nadzor-kontrolera-i-invertera-2-4g-rj45/
  Borik Plus
  epever-wifi-box
 • WIFI box za nadzor kontrolera i invertera

  Pozdrav, Da li ćete uskoro nabavljati ovaj uređaj?
  bora
  epever-wifi-box
 • WP 12-12A Olovna VRLA baterija 12V 12Ah

  Postovani. Problem nastaje uvek kod koriscenja baterije van propisanog. Tako ista baterije u UPS uredjajim aili Alarmnim centralama ima zivotni vek i do 5 godina. Kada se baterija koristi drugacije, tj ima nekontrolisano praznjenje i punjenje te cesto biva ostavljena prazna kada sezona prskanja prodje, na prolece se moze samo baciti upravo zbog sulfatizacije koja se stvorila zato sto je baterija prazna. Tu je jos mnogo drugih faktora na zalost.
  Borik Plus
  WP 12-12A Olovna VRLA baterija 12V 12Ah
 • WP 12-12A Olovna VRLA baterija 12V 12Ah

  Za 3 godine korišćenja napunjena je i korišćena (prema pravilima) maksimalno 10 puta, u nekoj prskalici za voće. Sada je definitivno sulfatizovana i spremna za otpad. Kvalitet Long akumulatora = 0.
  Slobodan
  WP 12-12A Olovna VRLA baterija 12V 12Ah

Svi od ukupno 4 rezultata

Svi od ukupno 4 rezultata

Obavestićemo Vas kada proizvod ponovo bude dostupan. Uneste vašu email adresu.
You need to Login for joining waitlist.