,
Fujitsu logo

Fujitsu LR6 Alkalna baterija AA 1.5V


Kupljeno:
Gleda pregleda Gleda:
Broje pregleda Broj pregleda:
( 1 recenzija korisnika )

Fujitsu LR6 1.5V Alkalna baterija universal power

Isporuka City Express Šifra proizvoda: 233
Dostupnost:

Nema na lageru

74,40 RSD

Nema na lageru

Obavestićemo Vas kada proizvod ponovo bude dostupan. Uneste vašu email adresu.
You need to Login for joining waitlist.

Fujitsu LR6 Alkalna AA baterija 1.5V. FDK korporacija poznatija po brendu Fujitsu, je jedan od najpoznatijih proizvodjaca konzumnih i industrijskih baterija razlicitih dimenzija i kapaciteta na svetu. Samo vrhunski kvalitet sa automatizovanih proizvodnih linija pod strogo kontrolisanim uslovima, potpisuje se Fujitsu brendom. U zavisnosti od tipa, baterije se prave u Japanu ili u Indoneziji, izuzetnog su kvaliteta, pouzdanosti i pristupacne cene. BATERIJE SE PRODAJU NA KOMAD. PRIKAZANA CENA ODNOSI SE NA 1 KOMAD.

Sifra: B 19351
Dimenzija: LR6
Napon: 1.5V
Kapacitet: /
Sastav: Cink – Mangan
Tip: Alkalna
Komada u pakovanju: 4 / Prodaje se na komad
Rok trajanja: Jul 2026

 

Šifra proizvoda: 233 Kategorije: ,

Proizvođač

Fujitsu

Fujitsu je vodeća japanska kompanija za informacione i komunikacione tehnologije (ICT) osnovana u Junu 1935. godine, koja nudi kompletnu paletu tehnoloških proizvoda, rešenja i usluga. Odprilike 132.000 ljudi je trenutno zaposleno u Fujitsu korporaciji i podržava kupce u više od 100 zemalja. Koristimo svoje iskustvo i moć IKT-a da bismo oblikovali budućnost društva sa našim kupcima. Akcije Fujitsu Limited kotiraju se na Tokijskoj berzi (Šifra: 6702), kao i na berzi u Nagoji.

Fujitsu nudi sveukupna rešenja na polju informacione i komunikacione tehnologije. Pored mnogostrukog pružanja usluga, naše sveobuhvatno poslovanje obuhvata razvoj, proizvodnju, prodaju i održavanje vrhunskih, visokokvalitetnih proizvoda i elektronskih uređaja koji omogućavaju ove usluge. FDK CORPORATION je deo ove grupacije i kao proizvođač, koji proizvodi, prodaje i izvozi razne vrste baterija, punjivih baterija, baterijskih uređaja, elektroničkih komponenata i uređaja.

Deo asortimana baterija su alkalne baterije, Ni-MH baterije, litijumske baterije, ugljen-cinkove baterije, sistem za skladištenje energije, električna svetla, proizvodni sistemi za baterije, prekidački izvori napajanja, DC-DC moduli napajanja, toneri kao i moduli za obradu signala za LCD-ove.

Fujitsu logo
Ocena
5.00
Broj recenzija: 1
1
0
0
0
0

Napisi svoj utisak

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.


  1. Sanja V.

    Redovno ih kupujem, prezadovoljna sam ?

    Sanja V.

Obavestićemo Vas kada proizvod ponovo bude dostupan. Uneste vašu email adresu.
You need to Login for joining waitlist.