,
BPS logo

NEW Pure sine wave DC-AC inverter 12V-230V 3000W


Kupljeno:
Gleda pregleda Gleda:
Broje pregleda Broj pregleda:

Novi model, inverter DC 12V na AC 230V-3000W čist sinusni oblik struje.

Isporuka City Express Šifra proizvoda: 8515
Dostupnost:

Nema na lageru

49.198,80 RSD

Nema na lageru

Obavestićemo Vas kada proizvod ponovo bude dostupan. Uneste vašu email adresu.
You need to Login for joining waitlist.

Čist sinusni inverter sa 12V na 230V, snage 3000W (6000W u piku). Potpuno novi dizajn sa poboljšanim karakteristima, većim iskorišćenjem i boljom konverzijom. Ovaj novi dizajn poseduje i mali ekran koji prikazuje neke od osnovnih parametara sistema kao i kodove grešaka. Idealan za upotrebu u manjim solarnim sistemima ili kamperima. Sinusni oblik mu omogućava da bez ikakvih problema napaja bilo kakav uređaj. Na sebi poseduje izlaz od 5V (USB) za napajanje mobilnog telefona ili tableta koje je moguće opteretiti do maksimalno 2.1A. Ovaj model invertera poseduje i IGNITION priključak za povezivanje sa motornim vozilom. Povezivanje ovog kontakta sa vozilom omogućava da pri startovanju motora se automatski startuje i inverter a pri gašenju motora gasi se i inverter. Za hlađenje poseduje dva snažna ventilatora koji obezbedjuju odličan protok vazduha unutar uređaja. Ako Vam je potreban sinusni inverter iste snage ali koji vrši konverziju sa 24V na 230V, klinkite ovde. Ako Vam je potrebno da ovaj inverter uključujete i isključujete, žično, sa daljine do 10 metara, pogledajte remote switch ovde.

Model: NEW BPS 12-3000WS
Ulazni DC napon: 12V
Maksimalno opterećenje: 3000W
Maksimalno opterećenje 10 sec: 6000W
Izlaz za USB: Da
Maksimalno opterećenje USB: 2.1A na 5V
Zaštita od pregrevanja: Da
Zaštita kratkog spoja: Da
Zaštita od pražnjenja: Da
Uključivanje uređaja pri startu motora: Da
Dimenzije (DxŠxV): ? mm × ? mm × ? mm
Garancija: 12 meseci 

 

Šifra proizvoda: 8515 Kategorije: ,

Tehnički list za Novi model BPS Pure shine wave inverter 12V 3000W

Preuzmi

Proizvođač

BPS

BPS brend je zajednički naziv za odabrane inverterske uređaje i solarne kontrolere vrhunskog kvaliteta i pouzdanosti, Line interactive ili Pure sine wave topologije invertera, PWM ili MPPT kontrolera, koje potpisuje Borik PLUS doo. Samo izabrani, vrhunski modeli različitih proizvođača nose obeležje BPS i kao takvi garantuju kvalitet i pouzdanost. U ponudi su uredjaji  koje stalno i u dovoljnim količinama imamo na našem lageru. Modeli sa zasebnim ili integrisanim MPPT kontrolerima za profi ili hobi upotrebu. Za veće i zahtevnije projekte solarnih fotonaponskih sistema, Borik PLUS doo ima odličnu saradnju sa eminentnim stručnjacima na ovom polju i u rekordnom roku izlazimo sa rešenjem po sistemu "ključ u ruke". Borik PLUS doo obezbeđuje sve potrebne delove i servis u zakonskom roku. Odlična komunikacija i podrška proizvodjaca 24/7 je ono sto BPS uredjaje izdvaja iznad ostalih.

BPS logo
Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“NEW Pure sine wave DC-AC inverter 12V-230V 3000W”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.


Trenutno nema recenzija.

Obavestićemo Vas kada proizvod ponovo bude dostupan. Uneste vašu email adresu.
You need to Login for joining waitlist.