,
BPS logo

Daljinsko uključivanje za NEW Pure sine wave invertere


Kupljeno:
Gleda pregleda Gleda:
Broje pregleda Broj pregleda:

Daljinsko uključivanje/isključivanje za Novi Model Pure sine wave invertera

Isporuka City Express Šifra proizvoda: 8550
Dostupnost:

Na lageru

3.478,80 RSD

Na lageru

- +
Kupi odmah

Uređaj za daljinsko uključivanje i isključivanje nove serije Pure sine wave invertera. Uređaj na sebi poseduje jedno On/Off dugme kao i LED sijalicu zelene boje koja indikuje da li je uređak uključen ili isključen. Daljinsko uključivanje se vrši sa najviše 10 metara, pošto je kabl koji povezuje uređaj za daljinsko uključivanje sa inveterom toliko dugačak. Uređaj se može pričvrstiti pomoću dva šrafa za čvrstu podlogu a povezuje se sa inverterom isključivo NEW serije i to na mesto označeno ljubičastom bojom gde piše REMOTE.

Model: NEW BPS Remote switch
Dužina kabla: 10 metara
Maksimalno opterećenje: /
Maksimalno opterećenje 10 sec: /
Zaštita od zapljuskivanja vode: Ne
Zaštita od prašine: Da
Dimenzije (DxŠxV): ? mm × ? mm × ? mm
Garancija: 12 meseci 

 

Šifra proizvoda: 8550 Kategorije: ,

Proizvođač

BPS

BPS brend je zajednički naziv za odabrane inverterske uređaje i solarne kontrolere vrhunskog kvaliteta i pouzdanosti, Line interactive ili Pure sine wave topologije invertera, PWM ili MPPT kontrolera, koje potpisuje Borik PLUS doo. Samo izabrani, vrhunski modeli različitih proizvođača nose obeležje BPS i kao takvi garantuju kvalitet i pouzdanost. U ponudi su uredjaji  koje stalno i u dovoljnim količinama imamo na našem lageru. Modeli sa zasebnim ili integrisanim MPPT kontrolerima za profi ili hobi upotrebu. Za veće i zahtevnije projekte solarnih fotonaponskih sistema, Borik PLUS doo ima odličnu saradnju sa eminentnim stručnjacima na ovom polju i u rekordnom roku izlazimo sa rešenjem po sistemu "ključ u ruke". Borik PLUS doo obezbeđuje sve potrebne delove i servis u zakonskom roku. Odlična komunikacija i podrška proizvodjaca 24/7 je ono sto BPS uredjaje izdvaja iznad ostalih.

BPS logo
Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“Daljinsko uključivanje za NEW Pure sine wave invertere”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.


Trenutno nema recenzija.