Kingston-logo

Memorijska kartica Kingston 256GB, 100Mb/s


Kupljeno:
Gleda pregleda Gleda:
Broje pregleda Broj pregleda:

Memorijska kartica Kingston 256GB, 100MB/S class 10

Isporuka City Express Šifra proizvoda: 298
Dostupnost:

Na lageru

2.998,80 RSD

Na lageru

- +
Kupi odmah

Memorijska kartica Kingston Canvas Select Plus 256GB, 100Mb/s. Kingston Canvas Select Plus microSD je kompatibilan sa Android uređajima i dizajniran je sa A1 performansama. Nudi poboljšanu brzinu i kapacitet za brže učitavanje aplikacija i snimanje slika i video zapisa u više kapaciteta do 512 GB. Moćan u performansama, brzini i izdržljivosti, Canvas Select Plus microSD je dizajniran za pouzdanost prilikom snimanja i razvijanja fotografija visoke rezolucije ili snimanja i uređivanja full HD video zapisa. Kingston Canvas kartice su testirane da budu izdržljive u najtežim okruženjima i uslovima, tako da možete da ih nosite bilo gde sa poverenjem da će vaše fotografije, video snimci i datoteke biti zaštićeni.

Model: Canvas Select Plus microSD 256GB
Dimenzije kartice: 11 mm × 15 mm × 1 mm
Dimenzije adaptera: 24 mm × 32 mm × 2.1 mm
Kapacitet: 256 Gigabajta
Brzina čitanje: 100MB/s, UHS-I Speed Class, U3, V30 (256GB-512GB)
Brzina pisanje: 100MB/s, UHS-I Speed Class, U3, V30 (256GB-512GB)
Radna temperatura: -25 °C~85 °C
Format: exFAT (64 GB-512 GB)
Garancija: 24 meseca

 

Šifra proizvoda: 298 Kategorija:

Proizvođač

Kingston

Kingston SD memorijske kartice dospele su sam vrh ponude, tokom ozbiljnog nedostatka memorijskih čipova za površinsku montažu, dizajniranjem novog tipa memorijskog modula koji je zadovoljio potražnju za memorijom koja bi služila za redefinisanje industrijskih standarda u godinama koje dolaze. Ono što je započelo kao garaža brzo je preraslo u moćnu tehnologiju. Iako je Kingston odavno prerastao tu garažu, visoki standardi kvaliteta, pouzdanosti i usluge za korisnike ostaju.

Danas je Kingston vodeći svetski proizvođač memorijskih i memorijskih rešenja. Naši klijenti uključuju preduzeća svih veličina, potrošače tehnologije i ogromnu mrežu partnera u kanalima. Snabdevamo vrhunske data centre, dobavljače oblaka i proizvođače računara, kao i kompanije koje razvijaju sledeće trendove u pametnim uređajima.

Naši kvalitetni proizvodi i rešenja su podržani nepokolebljivom uslugom i podrškom, standarde od kojih su naši kupci zavisni. Snalažljivost i fleksibilnost koje su pokrenule Kingston nastavljaju da vode naše poslovanje i danas.

 U nastavku možete pogledati našu ponudu Kingston memorijskih kartica, i izabrati idealne uz najbolje cene.
Kingston-logo
Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“Memorijska kartica Kingston 256GB, 100Mb/s”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.


Trenutno nema recenzija.

Obavestićemo Vas kada proizvod ponovo bude dostupan. Uneste vašu email adresu.
You need to Login for joining waitlist.