Toshiba America, Inc. (TAI) osnovana 1965. godine  je predstavništvo tokijske korporacije sa sedištem u Tokiju i holding kompanije pet kompanija koje posluju u Toshibi, a koje nude širok spektar proizvoda i rešenja za stambeni, komercijalni i industrijski sektor. Broj zaposlenih je oko 6.600 (podatak iz jula 2018.). Kompanijska tržišta potrošača čine trgovci, preduzeća, opštine, komunalna preduzeća, univerziteti, preduzeća i drugi proizvođači visokih tehnologija. Pet kompanija, koje su zajedno sa TAI-om poznate pod nazivom Toshiba America Group, su Toshiba America Electronic Components, Inc. (Semiconductor and storage rešenja), Toshiba America Energy Sistems Corporation (rešenja za proizvodnju električne energije), Toshiba America Information Sistems, Inc. (IOT i rešenja), Toshiba International Corporation (industrijska, energetska elektronika i rešenja za prenos i distribuciju) i Toshiba America Research, Inc. ( R&D).

Toshiba proizvodni objekati se nalaze u Mitchellu, Južnoj Dakoti, gde proizvode toner za fotokopir uređaje. U Houstonu u Teksasu, TIC ima pogon gde proizvode pogonske motore visokih performansi za hibridna električna vozila (HEV), plug-in hibridna električna vozila (PHEV) i električna vozila (EV) zajedno sa motorima i pogonima. za industrijsku primenu. Sponzorisano od strane Toshibe i pod upravljanjem Nacionalnog udruženja nastavnika nauke, Toshiba / NSTA EkploraVision je najveće svetsko naučno takmičenje za studente K-12. Od 1992. godine program EkploraVision dodelio je više od 5,5 miliona dolara (vrednost dospeća) blizu blizu 400 000 učesnika. Svake godine se dobijaju do 240.000 dolara (vrednost dospeća) u štednim obveznicama i Toshibinim proizvodima.

 • Klešta za skidanje izolacije striper žuti

  Jedina kljesta koja mogu da urade posao kako treba! Za profesionalni rad! Ocena 5+++
  Dark
  Klešta za skidanje izolacije striper žuti
 • WIFI box za nadzor kontrolera i invertera

  Postovani ovaj model se vise ne proizvodi. Umesto njega mozete pogledati https://borikplus.rs/proizvodi/solarni-sistemi/wifi-adapter-za-nadzor-kontrolera-i-invertera-2-4g-rj45/
  Borik Plus
  epever-wifi-box
 • WIFI box za nadzor kontrolera i invertera

  Pozdrav, Da li ćete uskoro nabavljati ovaj uređaj?
  bora
  epever-wifi-box
 • WP 12-12A Olovna VRLA baterija 12V 12Ah

  Postovani. Problem nastaje uvek kod koriscenja baterije van propisanog. Tako ista baterije u UPS uredjajim aili Alarmnim centralama ima zivotni vek i do 5 godina. Kada se baterija koristi drugacije, tj ima nekontrolisano praznjenje i punjenje te cesto biva ostavljena prazna kada sezona prskanja prodje, na prolece se moze samo baciti upravo zbog sulfatizacije koja se stvorila zato sto je baterija prazna. Tu je jos mnogo drugih faktora na zalost.
  Borik Plus
  WP 12-12A Olovna VRLA baterija 12V 12Ah
 • WP 12-12A Olovna VRLA baterija 12V 12Ah

  Za 3 godine korišćenja napunjena je i korišćena (prema pravilima) maksimalno 10 puta, u nekoj prskalici za voće. Sada je definitivno sulfatizovana i spremna za otpad. Kvalitet Long akumulatora = 0.
  Slobodan
  WP 12-12A Olovna VRLA baterija 12V 12Ah

Svi od ukupno 5 rezultata

Svi od ukupno 5 rezultata

Obavestićemo Vas kada proizvod ponovo bude dostupan. Uneste vašu email adresu.
You need to Login for joining waitlist.