,
Toshiba logo

HDD za DVR Toshiba RED 4TB


Kupljeno:
Gleda pregleda Gleda:
Broje pregleda Broj pregleda:

HDD za DVR Toshiba RED 4TB dimenzije 3,5 inča

Isporuka City Express Šifra proizvoda: 457
Dostupnost:

Na lageru

11.872,80 RSD

Na lageru

- +
Kupi odmah

TOSHIBA HDD diskovi serije RED su napravljeni za neprekidan 24/7 rad, tokom citave godine. U odnosu na WD purple seriju imaju brzi pristup zapisu, malo su bucniji i trose svega 1W vise. Dvostepeni aktuator serije P300, dostupan u modelima 2TB i 3TB, poboljšava tačnost pozicioniranja, zanemarujući efekte pri poravnanju puta koji mogu izazvati vibracije. Ovaj dizajn omogućava precizniju, bržu brzinu čitanja i pisanja i trenutni pristup vašim podacima. U zavisnosti od broja kamera, njihove rezolucije i nacina snimanja, ovaj hard disk moze da sacuva i do 60 dana video zapisa. Pre kupovine HDD-A, molimo Vas da budete svesni da se svaka eventualna reklamacija, rešava u zakonskom roku ne manjem od 7 dana od datuma prijema reklamiranog diska. Borik PLUS nije uvoznik hard diskova. Svi diskovi su potpuno novi, fabrički upakovani i nisu testirani od stane Borik PLUS kao ni od strane uvoznika. Svaki HDD koji ima i minimalno fizičko oštećenje na kućištu, na žalost, odmah će biti vraćen od strane uvoznika tj davalaca garancije.

Model: PC P300
Dimenzije: 3.5 Inca
Kapacitet: 4 Terabajta
Namena: Za video nadzor-DVR
Interni kes: 64 Megabajta
Brzina: 5400 RPM
Radna temperatura: od 0 do 65 C
Potrosnja pri citanju/pisanju: 5.8 W
Buka u praznom hodu: 27 dB
Garancija: 24 meseca

 

Šifra proizvoda: 457 Kategorije: ,

Tehnički list TOSHIBA HDD PC P300 serije

Preuzmi

Proizvođač

Toshiba

Toshiba America, Inc. (TAI) osnovana 1965. godine  je predstavništvo tokijske korporacije sa sedištem u Tokiju i holding kompanije pet kompanija koje posluju u Toshibi, a koje nude širok spektar proizvoda i rešenja za stambeni, komercijalni i industrijski sektor. Broj zaposlenih je oko 6.600 (podatak iz jula 2018.). Kompanijska tržišta potrošača čine trgovci, preduzeća, opštine, komunalna preduzeća, univerziteti, preduzeća i drugi proizvođači visokih tehnologija. Pet kompanija, koje su zajedno sa TAI-om poznate pod nazivom Toshiba America Group, su Toshiba America Electronic Components, Inc. (Semiconductor and storage rešenja), Toshiba America Energy Sistems Corporation (rešenja za proizvodnju električne energije), Toshiba America Information Sistems, Inc. (IOT i rešenja), Toshiba International Corporation (industrijska, energetska elektronika i rešenja za prenos i distribuciju) i Toshiba America Research, Inc. ( R&D).

Toshiba proizvodni objekati se nalaze u Mitchellu, Južnoj Dakoti, gde proizvode toner za fotokopir uređaje. U Houstonu u Teksasu, TIC ima pogon gde proizvode pogonske motore visokih performansi za hibridna električna vozila (HEV), plug-in hibridna električna vozila (PHEV) i električna vozila (EV) zajedno sa motorima i pogonima. za industrijsku primenu. Sponzorisano od strane Toshibe i pod upravljanjem Nacionalnog udruženja nastavnika nauke, Toshiba / NSTA EkploraVision je najveće svetsko naučno takmičenje za studente K-12. Od 1992. godine program EkploraVision dodelio je više od 5,5 miliona dolara (vrednost dospeća) blizu blizu 400 000 učesnika. Svake godine se dobijaju do 240.000 dolara (vrednost dospeća) u štednim obveznicama i Toshibinim proizvodima.

Toshiba logo
Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“HDD za DVR Toshiba RED 4TB”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.


Trenutno nema recenzija.

Obavestićemo Vas kada proizvod ponovo bude dostupan. Uneste vašu email adresu.
You need to Login for joining waitlist.