Od početka svog poslovanja, 1987. godine, COMEX SA se bavi sveobuhvatnim servisiranjem kupaca u oblasti besprekidnog napajanja. Za skoro 30 godina kompanija je dizajnirala i isporučila desetine hiljada sistema za napajanje najzahtevnijim kupcima. Kao jedna od najstarijih kompanija koje posluju na poljskom tržištu u sektoru besprekidnog napajanja, COMEX je zadobio poverenje širokog spektra kupaca, koji kompaniju doživljavaju kao profesionalnog partnera, koji isporučuje na vreme i ima veoma efikasan servis.

Nakon 20 godina saradnje sa švajcarskom Cover-Energi SA, 2015. godine postaje vlasnik brenda Cover, zadužen za dizajn novih rešenja, proizvodnju u saradnji sa partnerima sa Dalekog istoka i prodajne poslove. COMEX SA ima veliku zalihu rezervnih delova i uređaja, logistički centar i mrežu servisnih mesta, kako bi garantovao brzu i efikasnu realizaciju isporuka i usluga.

 • Klešta za skidanje izolacije striper žuti

  Jedina kljesta koja mogu da urade posao kako treba! Za profesionalni rad! Ocena 5+++
  Dark
  Klešta za skidanje izolacije striper žuti
 • WIFI box za nadzor kontrolera i invertera

  Postovani ovaj model se vise ne proizvodi. Umesto njega mozete pogledati https://borikplus.rs/proizvodi/solarni-sistemi/wifi-adapter-za-nadzor-kontrolera-i-invertera-2-4g-rj45/
  Borik Plus
  epever-wifi-box
 • WIFI box za nadzor kontrolera i invertera

  Pozdrav, Da li ćete uskoro nabavljati ovaj uređaj?
  bora
  epever-wifi-box
 • WP 12-12A Olovna VRLA baterija 12V 12Ah

  Postovani. Problem nastaje uvek kod koriscenja baterije van propisanog. Tako ista baterije u UPS uredjajim aili Alarmnim centralama ima zivotni vek i do 5 godina. Kada se baterija koristi drugacije, tj ima nekontrolisano praznjenje i punjenje te cesto biva ostavljena prazna kada sezona prskanja prodje, na prolece se moze samo baciti upravo zbog sulfatizacije koja se stvorila zato sto je baterija prazna. Tu je jos mnogo drugih faktora na zalost.
  Borik Plus
  WP 12-12A Olovna VRLA baterija 12V 12Ah
 • WP 12-12A Olovna VRLA baterija 12V 12Ah

  Za 3 godine korišćenja napunjena je i korišćena (prema pravilima) maksimalno 10 puta, u nekoj prskalici za voće. Sada je definitivno sulfatizovana i spremna za otpad. Kvalitet Long akumulatora = 0.
  Slobodan
  WP 12-12A Olovna VRLA baterija 12V 12Ah

Svi od ukupno 4 rezultata

Svi od ukupno 4 rezultata

Obavestićemo Vas kada proizvod ponovo bude dostupan. Uneste vašu email adresu.
You need to Login for joining waitlist.