,
COMEX-logo

UPS COVER Core RT 1000VA 900W


Kupljeno:
Gleda pregleda Gleda:
Broje pregleda Broj pregleda:

ONLINE Sinusni UPS uređaj COVER Core 1000VA 900W RT.

Isporuka City Express Šifra proizvoda: 810
Dostupnost:

Na lageru

47.998,80 RSD

Na lageru

- +
Kupi odmah

UPS COVER Core RT 1000VA 900W uređaj je uređaj vrhunskih performansi, izuzetne završne obrade i kvaliteta. Dupla konverzija izlaznog napona i čist sinusoidni oblik daju ovom uređaju mogućnost da napaja svaki električni uređaj. Kvalitetne komponente i energetski sklopovi su lako izmenljivi i daju visok faktor iskorišćenosti od 0.9 dok je kod određenih proizvođača i starijih modela power faktor i ispod 0.7. Uređaj poseduje dva odvojena segmenta za potrošače kojima je lako upravljati preko LCD panela putem jednostavnog menija i tako obezbediti da određeni potrošači imaju prioritet nad ostalim. Preko LCD ekrana kroz meni moguće je između ostalog podešavati i: Bypass, Eco mod, Izlazni napon od 208 do 240V, Automatski test baterija, Dubinu pražnjenja baterija, Selekciju baterija koje su ugrađene 7 ili 9Ah i ostalo. Svi COVER Core UPS uređaji poseduju kvalitetan monitoring softver koji se pomoću USB kabla jednostavno povezuje sa računarom i omogućava: Shutdown sistema pri praznoj bateriji, Start up operativnog sistema pri dolasku struje. Uređaj poseduje i zaštitu od smetnji za LAN mrežu. Ako Vam je potreban šuko izlaz umesto IEC izlaza možete dokupiti produžni kabl sa tri šuko utičnice klikom ovde. Autonomiju rada uređaja pri nestanku struje, moguće je proširiti sa dodatnim baterijskim kabinetom.

Model: Rack tower
Nazivna snaga: 1000 VA
Max opterećenje: 900 W
Konverzija: Online
Power factor out: 0.9
Monitoring software: Ima preko USB porta
LCD displej: Da u plavoj boji, rotirajući
Produženje autonomije: Do 8 puta uz 4 baterijska kabineta
Baterija: 3 × 9 Ah-stoje u uređaju
Izlazna utičnica: 8 × IEC C13
Izlazni sinusni oblik: Pravi sinusni oblik
SNMP: Podržava uz dodatnu SNMP karticu
Dimenzije: 438 mm × 410 mm  × 88 mm (2U)
Garancija: 24 meseca na uređaj i baterije

 

Šifra proizvoda: 810 Kategorije: ,

Tehnički list za COMEX Core UPS uređaje 1-3 KVA

Preuzmi

Korisničko uputstvo COMEX Core UPS uređaje 1-3 KVA

Preuzmi

CE sertifikat proizvođača COMEX Core za UPS uređaje

Preuzmi

Proizvođač

COMEX

Od početka svog poslovanja, 1987. godine, COMEX SA se bavi sveobuhvatnim servisiranjem kupaca u oblasti besprekidnog napajanja. Za skoro 30 godina kompanija je dizajnirala i isporučila desetine hiljada sistema za napajanje najzahtevnijim kupcima. Kao jedna od najstarijih kompanija koje posluju na poljskom tržištu u sektoru besprekidnog napajanja, COMEX je zadobio poverenje širokog spektra kupaca, koji kompaniju doživljavaju kao profesionalnog partnera, koji isporučuje na vreme i ima veoma efikasan servis. Nakon 20 godina saradnje sa švajcarskom Cover-Energi SA, 2015. godine postaje vlasnik brenda Cover, zadužen za dizajn novih rešenja, proizvodnju u saradnji sa partnerima sa Dalekog istoka i prodajne poslove. COMEX SA ima veliku zalihu rezervnih delova i uređaja, logistički centar i mrežu servisnih mesta, kako bi garantovao brzu i efikasnu realizaciju isporuka i usluga.
COMEX-logo
Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“UPS COVER Core RT 1000VA 900W”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.


Trenutno nema recenzija.

Obavestićemo Vas kada proizvod ponovo bude dostupan. Uneste vašu email adresu.
You need to Login for joining waitlist.