,
BPU logo

Napojni kabl IEC C13 na IEC C14


Kupljeno:
Gleda pregleda Gleda:
Broje pregleda Broj pregleda:

Napojni kabl 230V produžni IEC C13-IEC C14

Isporuka City Express Šifra proizvoda: 1040
Dostupnost:

Na lageru

418,80 RSD

Na lageru

- +
Kupi odmah

Napojni kabl 230V IEC C14-IEC C13 sa uzemljenjem. Poprecnog preseka 3 x 0.75 mm2 licnasti. Koristi se za napajanje kompjutera, TV, monitora, napajanja od 12V, UPS uredjaja, fiskalnih kasa, vaga i drugih uredjaja. Ovo je jedan on najcescih napojnih kablova u upotrebi.

Model: Napojni kabl 230V IEC C13 na IEC C14
Materijal: Guma-bakar
Konektori: IEC C13-IEC C14
Broj zica: 3 x 0.75 mm2
Duzina kabla: 1.8 m
Garancija: 12 meseci

 

Šifra proizvoda: 1040 Kategorije: ,

Proizvođač

BPU

BPU brend je zajednički naziv za odabrane UPS uređaje vrhunskog kvaliteta, pouzdanosti i trajnosti. U ponudi su UPS uređaji Line interactive i On line topologije koje potpisuje Borik PLUS doo. Samo izabrani, vrhunski modeli različitih proizvođača nose obeležje BPU i kao takvi garantuju kvalitet i pouzdanost. U ponudi su uređaji različitih snaga i autonomija u rasponu od 600VA pa do 6000VA koje stalno i u dovoljnim kolicinama imamo na našem lageru. Za specijalne projekte isporučujemo i uređaje snage do 100 KVA u razumnim rokovima i po dogovoru sa investitorom. Borik PLUS doo obezbedjuje sve potrebne delove i servis u zakonskom roku. Odlicna komunikacija i podrška proizvođača 24/7 je ono što BPU uređaje izdvaja iznad ostalih.

BPU logo
Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“Napojni kabl IEC C13 na IEC C14”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.


Trenutno nema recenzija.

Obavestićemo Vas kada proizvod ponovo bude dostupan. Uneste vašu email adresu.
You need to Login for joining waitlist.