,
Duracell-logo

Duracell LR14 Alkalna baterija 1.5V


Kupljeno:
Gleda pregleda Gleda:
Broje pregleda Broj pregleda:

Duracell LR14 1.5V Alkalna baterija veličina C

Isporuka City Express Šifra proizvoda: 321
Dostupnost:

Na lageru

238,80 RSD

Na lageru

- +
Kupi odmah

BATERIJE SE PRODAJU NA KOMAD. PRIKAZANA CENA ODNOSI SE NA 1 KOMAD. Velicina LR14 ili C. Duracell korporacija poznata širom Sveta po svom ružičastom zecu, je jedan od najpoznatijih proizvođača konzumnih i industrijskih baterija različitih dimenzija i kapaciteta na svetu. U ponudi su litijumske dugmaste kao i alkalne baterije svih veličina i kapaciteta. Samo vrhunski kvalitet sa automatizovanih proizvodnih linija pod strogo kontrolisanim uslovima, potpisuje se Duracell brendom. Sve baterije su izuzetnog kvaliteta, pouzdanosti i pristupačnih cena.

Šifra: Duracell LR20 baterija
Dimenzija: LR14
Napon: 1.5V
Kapacitet: /
Sastav: Cink-Mangan
Tip: Alkalna
Komada u pakovanju: 2 / Prodaju se na komad
Rok trajanja: Jul 2030

 

Šifra proizvoda: 321 Kategorije: ,

Proizvođač

Duracell

Duracell baterije potiču od vodećeg svetskog proizvođača alkalnih baterija visokih performansi, specijalnih ćelija i punjivih baterija. Od svog osnivanja ranih 1940-ih, Duracell kompanija je postala kultni brend za ličnu energiju, pouzdan za kompaktne i dugotrajnije baterije. A u srcu svega kao zaštitni znak je Duracell Zeka.

1971 godine, Duracell predstavlja svoje legendarne baterije bakarne i crne boje koje simbolizuju provodljivost, snagu i superiornost formule njegove baterije. Duracell baterije su prve  koje se oglašavaju na TV-u i brzo postaju deo svakodnevnog govora u domaćinstvu, sa privlačnim reklamnim sloganom:

„Nijedna druga baterija ne izgleda tako. Nijedna druga baterija ne traje tako.”

Godine 1973, rođenje zečice Duracell. Njujorška reklamna agencija Dancer, Fitzgerald i Sample kreiraju nezaboravnu TV reklamu „Drumming Bunni“. Od tada, zeka je oličenje Duracell baterije superiorne dugovečnosti u poređenju sa običnim cink ugljenim baterijama. Tokom godina, lik Zeka je evoluirao od jednostavne igračke u razigranu i dobro voljenu ikonu brenda koja dodaje toplinu i ličnost brendu Duracell.

U nastavku možete pogledati našu ponudu Duracell baterija, i izabrati idealne uz najbolje cene.
Duracell-logo
Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“Duracell LR14 Alkalna baterija 1.5V”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.


Trenutno nema recenzija.

Obavestićemo Vas kada proizvod ponovo bude dostupan. Uneste vašu email adresu.
You need to Login for joining waitlist.