,
Ansmann logo

Ansmann CR2450 baterija

Ansmann CR2450 litijumska dugmasta baterija 3V

Isporuka City Express
Dostupnost:

Na lageru

192,00 RSD

Na lageru

- +

Litijumska olovna baterija CR2450 proizvodjaca Ansmann je odlicnog kvaliteta i pouzdanosti. Nemacki kvalitet i preciznost uz nesto visu cenu izdvajaju Ansmann proizvode iznad ostalih u sferi konzumnih baterija, industrijskih baterija, punjaca kao NiMh tako i olovnih VRLA baterija.

Šifra: B 334
Dimenzija: CR2450
Napon: 3V
Kapacitet: 220 mAh
Sastav: Litijum
Tip: Nije punjiva
Komada u pakovanju: 1 / Prodaje se na komad
Radna temperatura: -20 do +70C

 

Proizvođač

Ansmann

Davne 1991. godine Edgar Ansmann je u svojoj garaži osnovao kompaniju koja je danas globalni inovator u svojoj oblasti i nazvao je po svom prezimenu Ansmann. ANSMANN korporacija je postala jedna od najpoznatijih proizvođača prenosive (mobilne) energije. Za kratko vreme, kompanija se proširila i teži da postane vodeći proizvođač u ovoj oblasti. Proizvodi visokih performansi po pristupačnoj ceni i najbolja tehnička (aftermarket) podrška su ključ za njihov uspeh. U ovom trenutku, broj zaposlenih je porastao na isti način kao poslovni prostor. Širom sveta više od 400 zaposlenih radi "za energiju". Opseg proizvoda uvek pokušava da odgovori zahtevima koji se brzo menjaju na tržištu. Od "garažne kompanije" do vodećeg lidera na tržištu-ANSMANN AG može se osvrnuti na impresivan razvoj kompanije. Brojne nagrade za proizvode i koprodukciju kulture su dokaz pozitivnog uticaja filozofije kompanije na proizvodnju i rad zaposlenih. Kao jedan od pet principa, kvalitet igra veoma važnu ulogu. Upotreba najnovijih tehnologija u istraživanju i razvoju, kao i ravnomerna logistika obezbeđuju da je pravi proizvod na pravom mestu u pravom kvalitetu i po pravoj ceni. Sa odgovarajućim promotivnim aktivnostima marketing odeljenje podržava prodaju i time doprinosi uspehu ANSMANN AG-a.

Ansmann logo
Ocena Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“Ansmann CR2450 baterija”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.

Trenutno nema recenzija.