,
Fujitsu logo

Punjač za NI-MH baterije-standardni do 8h


Kupljeno:
Gleda pregleda Gleda:
Broje pregleda Broj pregleda:
( 1 recenzija korisnika )

Punjač za NI-MH baterije-standardni do 8h, sa 4 punjive baterije 1900mAh

Isporuka City Express
Dostupnost:

Nema na lageru

2.490,00 RSD

Nema na lageru

Obavestićemo Vas kada proizvod ponovo bude dostupan. Uneste vašu email adresu.
You need to Login for joining waitlist.

PUNJAC SE PRODAJE U KOMPLETU SA 4 PUNJIVE BATERIJE. FDK korporacija poznatija po brendu Fujitsu, je jedan od najpoznatijih proizvodjaca konzumnih i industrijskih baterija razlicitih dimenzija i kapaciteta na svetu. Samo vrhunski kvalitet sa automatizovanih proizvodnih linija pod strogo kontrolisanim uslovima, potpisuje se Fujitsu brendom. U zavisnosti od tipa, baterije se prave u Japanu ili u Indoneziji, izuzetnog su kvaliteta, pouzdanosti i pristupacne cene.

Sifra: B 18961
Punjac moze da puni: 4 ili 2 komada AA ili AAA baterija
Napon baterija koje moe da puni: 1.2V
Kapacitet baterija koje se dobijaju uz punjac: 1900 mAh
Sastav baterija koje punjac moze da puni: Ni-MH
Tip baterija koje se dobijaju uz punjac: Punjive Ni-MH
Broj baterija u pakovanju: 4/Prodaju se u kompletu sa punjacem
Rok trajanja: 2100 ciklusa

 

Proizvođač

Fujitsu

Fujitsu je vodeća japanska kompanija za informacione i komunikacione tehnologije (ICT) osnovana u Junu 1935. godine, koja nudi kompletnu paletu tehnoloških proizvoda, rešenja i usluga. Odprilike 132.000 ljudi je trenutno zaposleno u Fujitsu korporaciji i podržava kupce u više od 100 zemalja. Koristimo svoje iskustvo i moć IKT-a da bismo oblikovali budućnost društva sa našim kupcima. Akcije Fujitsu Limited kotiraju se na Tokijskoj berzi (Šifra: 6702), kao i na berzi u Nagoji.

Fujitsu nudi sveukupna rešenja na polju informacione i komunikacione tehnologije. Pored mnogostrukog pružanja usluga, naše sveobuhvatno poslovanje obuhvata razvoj, proizvodnju, prodaju i održavanje vrhunskih, visokokvalitetnih proizvoda i elektronskih uređaja koji omogućavaju ove usluge. FDK CORPORATION je deo ove grupacije i kao proizvođač, koji proizvodi, prodaje i izvozi razne vrste baterija, punjivih baterija, baterijskih uređaja, elektroničkih komponenata i uređaja.

Deo asortimana baterija su alkalne baterije, Ni-MH baterije, litijumske baterije, ugljen-cinkove baterije, sistem za skladištenje energije, električna svetla, proizvodni sistemi za baterije, prekidački izvori napajanja, DC-DC moduli napajanja, toneri kao i moduli za obradu signala za LCD-ove.

Fujitsu logo
Ocena
5.00
Broj recenzija: 1
1
0
0
0
0

Napisi svoj utisak

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.


  1. kosta

    Punjaci su savrseni, brzi, hvala Vam.

    kosta

Obavestićemo Vas kada proizvod ponovo bude dostupan. Uneste vašu email adresu.
You need to Login for joining waitlist.