,
Fujitsu logo

Punjač za NI-MH baterije-standardni do 8h

Punjač za NI-MH baterije-standardni do 8h, sa 4 punjive baterije 1900mAh

Isporuka City Express
Dostupnost:

Na lageru

2.490,00 RSD

Na lageru

- +

PUNJAC SE PRODAJE U KOMPLETU SA 4 PUNJIVE BATERIJE. FDK korporacija poznatija po brendu Fujitsu, je jedan od najpoznatijih proizvodjaca konzumnih i industrijskih baterija razlicitih dimenzija i kapaciteta na svetu. Samo vrhunski kvalitet sa automatizovanih proizvodnih linija pod strogo kontrolisanim uslovima, potpisuje se Fujitsu brendom. U zavisnosti od tipa, baterije se prave u Japanu ili u Indoneziji, izuzetnog su kvaliteta, pouzdanosti i pristupacne cene.

Sifra: B 18961
Punjac moze da puni: 4 ili 2 komada AA ili AAA baterija
Napon baterija koje moe da puni: 1.2V
Kapacitet baterija koje se dobijaju uz punjac: 1900 mAh
Sastav baterija koje punjac moze da puni: Ni-MH
Tip baterija koje se dobijaju uz punjac: Punjive Ni-MH
Broj baterija u pakovanju: 4/Prodaju se u kompletu sa punjacem
Rok trajanja: 2100 ciklusa

 

Proizvođač

Fujitsu

Fujitsu je vodeća japanska kompanija za informacione i komunikacione tehnologije (ICT) osnovana u Junu 1935. godine, koja nudi kompletnu paletu tehnoloških proizvoda, rešenja i usluga. Odprilike 132.000 ljudi je trenutno zaposleno u Fujitsu korporaciji i podržava kupce u više od 100 zemalja. Koristimo svoje iskustvo i moć IKT-a da bismo oblikovali budućnost društva sa našim kupcima. Akcije Fujitsu Limited kotiraju se na Tokijskoj berzi (Šifra: 6702), kao i na berzi u Nagoji. Fujitsu nudi sveukupna rešenja na polju informacione i komunikacione tehnologije. Pored mnogostrukog pružanja usluga, naše sveobuhvatno poslovanje obuhvata razvoj, proizvodnju, prodaju i održavanje vrhunskih, visokokvalitetnih proizvoda i elektronskih uređaja koji omogućavaju ove usluge. FDK CORPORATION je deo ove grupacije i kao proizvođač, koji proizvodi, prodaje i izvozi razne vrste baterija, punjivih baterija, baterijskih uređaja, elektroničkih komponenata i uređaja. Deo asortimana baterija su alkalne baterije, Ni-MH baterije, litijumske baterije, ugljen-cinkove baterije, sistem za skladištenje energije, električna svetla, proizvodni sistemi za baterije, prekidački izvori napajanja, DC-DC moduli napajanja, toneri kao i moduli za obradu signala za LCD-ove.

Fujitsu logo
Ocena Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“Punjač za NI-MH baterije-standardni do 8h”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.

Trenutno nema recenzija.