,
Ansmann

Punjač olovnih VRLA baterija ALCT 6-24/2


Kupljeno:
Gleda pregleda Gleda:
Broje pregleda Broj pregleda:
( 1 recenzija korisnika )

Punjač olovnih VRLA baterija ALCT-6V, 12V i 24V, 2000mA

Isporuka City Express Šifra proizvoda: 396
Dostupnost:

Nema na lageru

5.758,80 RSD

Nema na lageru

Obavestićemo Vas kada proizvod ponovo bude dostupan. Uneste vašu email adresu.
You need to Login for joining waitlist.

Punjac olovnih VRLA baterija proizvodjaca Ansmann je odlicnog kvaliteta i pouzdanosti. Nemacki kvalitet i preciznost uz nesto visu cenu izdvajaju Ansmann proizvode iznad ostalih u sferi konzumnih baterija, industrijskih baterija, punjaca kako NiMh tako i olovnih VRLA baterija. Zastita od obrnutog polariteta kao i zastita od kratkog spoja samo su neke od prednosti ovog potpuno automatizovanog punjaca.

Model: ALCT 6-24/2
Za baterije kapaciteta: 2.4Ah-80Ah
Tip: Automatski
Struja punjenja 6V: 1500 mA
Struja punjenja 12V: 2000 mA
Struja punjenja 24V: 1000 mA
Konektor: Krokodilke
Garancija: 24 meseca 

 

Šifra proizvoda: 396 Kategorije: ,

Proizvođač

Ansmann

Ansmann  Edgar je davne 1991. godine  u svojoj garaži osnovao kompaniju koja je danas globalni inovator u proizvodnji baterija i punjaca. Ansmann  korporacija je postala jedna od najpoznatijih proizvođača prenosive (mobilne) energije. Za kratko vreme, kompanija se proširila i teži da postane vodeći proizvođač u ovoj oblasti. Proizvodi visokih performansi po pristupačnoj ceni i najbolja tehnička (aftermarket) podrška su ključ za njihov uspeh.

U ovom trenutku, broj zaposlenih je porastao na isti način kao poslovni prostor. Širom sveta više od 400 zaposlenih radi "za energiju". Opseg proizvoda uvek pokušava da odgovori zahtevima koji se brzo menjaju na tržištu. Od "garažne kompanije" do vodećeg lidera na tržištu Ansmann  AG može se osvrnuti na impresivan razvoj kompanije.

Ansmann je primimalac brojnih nagrada za proizvode i koprodukciju kulture koje su dokaz pozitivnog uticaja filozofije kompanije na proizvodnju i rad zaposlenih. Kao jedan od pet principa, kvalitet igra veoma važnu ulogu. Upotreba najnovijih tehnologija u istraživanju i razvoju, kao i ravnomerna logistika obezbeđuju da je pravi proizvod na pravom mestu u pravom kvalitetu i po pravoj ceni. Sa odgovarajućim promotivnim aktivnostima marketing odeljenje podržava prodaju i time doprinosi uspehu Ansmann AG-a.

Ansmann
Ansmann
Ocena
5.00
Broj recenzija: 1
1
0
0
0
0

Napisi svoj utisak

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.


  1. Jovan

    Proizvodjac vredan paznje

    Jovan

Obavestićemo Vas kada proizvod ponovo bude dostupan. Uneste vašu email adresu.
You need to Login for joining waitlist.