,
Elco logo

Produžni kabl dužine 5 metara sa 5 utičnica


Kupljeno:
Gleda pregleda Gleda:
Broje pregleda Broj pregleda:
( 1 recenzija korisnika )

Produžni kabl dužine 5 metara sa 5 utičnica, beli 16A, 250V do 3500W

Isporuka City Express
Dostupnost:

Nema na lageru

1.164,00 RSD

Nema na lageru

Obavestićemo Vas kada proizvod ponovo bude dostupan. Uneste vašu email adresu.
You need to Login for joining waitlist.

Petostruka prenosna priključnica bele boje. Koristi se kao razdelnik za napajanje vise potrosaca sa šuko uticnicama. Za struju do 16A, i maksimalnog napona do 250V. Maksimalno snaga svih potrosaca prikacenih na produzni kabl ne sme biti veca od 3500W. Provodnik (kabl) H05VV-F 3G1,5 (PP/J-Y 3×1,5) sa dužinom provodnika: 5m. bez prekidača

Model: Elipsa 20317
Max struja: do 16A
Max napon u mrezi: do 250V
Max opterecenje: 3500 W
Broj utikackih mesta: 5 x šuko
Duzina kabla: 5 metara
Poprecni presek kabla: Licnasti 3 x 1.5mm2
Zastita od preopterecenja: Nema
Prekidac: Nema
Garancija: 60 meseci

 

Potvrda o usaglašenosti proizvoda 

Preuzmi

Proizvođač

ELCO

Preduzeće ELCO d.o.o. u svom prodajnom i proizvodnom asortimanu ima da ponudi kvalitetne energetske komponente i sklopove. Ispred drugih proizvoda izdvajaju se utičice, prednaponske utičnice, produžni kablovi, motalice različitih dužina i drugo. Proizvodni pogon u Rumi vrši proizvodnju i livenje kućišta u beloj i crnoj boji. Segmentni produžni kablovi prave se u sivoj boji kako za montažu u rek tako i za samostojeću upotrebu. Preduzeće ELCO d.o.o. je osnovano 2003. godine u Rumi. Pre toga, od 1999. godine, postojala je zanatska radionica istog naziva i delatnosti. U početku se proizvodio samo “Standardni model“ prenosnih priključnica. Već 2004. godine počela je proizvodnja “Modularnih priključnica“ i “Priključnica sa prenaponskom zaštitom“. Funkcionalnost svih vrsta prenaponskih zaštita ispitana je na Elektrotehničkom fakultetu u Beogradu u Laboratoriji za visoki napon. Sa proširenjem asortimana širila se prodaja. Počeo je i izvoz u Bosnu i Hercegovinu, Makedoniju i Crnu Goru.

Elco logo
Ocena
5.00
Broj recenzija: 1
1
0
0
0
0

Napisi svoj utisak

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.


  1. srdjan

    Kvalitet sto posto!!!

    srdjan

Obavestićemo Vas kada proizvod ponovo bude dostupan. Uneste vašu email adresu.
You need to Login for joining waitlist.