,
A plus plastic

Nosač utičnice sa 3 mesta-A+


Kupljeno:
Gleda pregleda Gleda:
Broje pregleda Broj pregleda:
( 1 recenzija korisnika )

Nosač utičnica za produžni kabl sa 3 mesta, sa ili bez prekidača A+ 16A, 250V do 3500W

Isporuka City Express Šifra proizvoda: 1024
Dostupnost:

Na lageru

118,80 RSD

Na lageru

- +
Kupi odmah

Držač za produžni kabl proizvođača A+ electric. U ponudi su dva modela držača koji odgovaraju za produžne kablove sa 3 utičnih mesta, bilo sa ili bez kabla isključivo ovog proizvođača. Nosač se sa dva šrafa učvrsti na željeno mesto a potom se utičnica samo “nabaci” na nosač. Pomeranjem u levo ili u desno nosač se čvrsto zabravi i drži utičnice u željenom položaju. Montaža na pod, zid ili plafon. Odgovara za modele: A+ sa 3 utičnice.

Model: A+ za 3 x Shuco
Materijal: Mekana PVC plastika
Broj rupa za montažu: 2 komada
Nosivost nosača: do 2 kg
Šrafovi za montažu: Nema
Garancija: 24 meseca

 

TSE sertifikat A+ plastic proizvođača kanalica

Preuzmi

ISO 9001:2015 sertifikat A+ plastic proizvođača kanalica

Preuzmi

RoHS sertifikat A+ plastic proizvođača kanalica

Preuzmi

CE sertifikat A+ plastic proizvođača kanalica

Preuzmi

Proizvođač

A+ plastic

A Plus Plastic and Electric isporučuje proizvodnju plastičnih cevi, plastičnih kanalica i plastičnih specijalnih profila i isporučuje ove proizvode i druge električne materijale na domaćem i inostranom tržištu, u skladu sa zahtevima kupaca. Obuhvata snabdevanje sirovinama, materijalima, poluproizvodima i proizvodima. Koncept proizvodnje zasnovan je na: Proizvodnji, Kvalitativnoj i kvantitativnoj kontroli, Prodaji i marketingu, Distribuciji, Sakupljanju, Računovodstvu i finansijama, Sigurnosti na radu i zdravlje radnika, Životnoj sredini i upravljanju otpadom, Logističkim uslugama (hrana, usluge, društvena aktivnost itd.), Utvrđivanju rizika koji su uključeni u procese i preduzimanje mera, Mogućnosti da zaposleni razvijaju posao. Gore navedeni procesi i operacije u okviru su ISO 9001: 2015 KMS.

Misija A+ plastic brenda je da se ​​Turska uvede u postrojenje, zaposlenost i raznolikost proizvoda koji mogu biti zastupljeni u svetskoj električnoj industriji. Postavljaju se sledeća pitanja kojima se brend vodi:
 • Ko?
 • Šta?
 • Kako?
 • Zašto?
 • Gde?
 • Kada
 • Kome?

Proizvodi i brendovi na svetskom tržištu su među prvima koji su preferirani. Koristeći sve svoje resurse na najefikasniji način, cilj je da se poveća profitabilnost svojih zainteresovanih strana, a posebno svojih kupaca i da obezbedi njihova sklonost.

A plus plastic
A plus plastic
Ocena
5.00
Broj recenzija: 1
1
0
0
0
0

Napisi svoj utisak

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.


 1. Alarm sistems

  Nosac produznog kabla. Univerzalni. Odlican je i koristan

  Alarm sistems

Obavestićemo Vas kada proizvod ponovo bude dostupan. Uneste vašu email adresu.
You need to Login for joining waitlist.