,
BPU logo

UPS BPU Memo RT 3000VA-2700W

( 2 recenzije korisnika )

Sinusni UPS uređaj BPU Memo 3000VA-2700W RT

Isporuka City Express
Dostupnost:

Na lageru

72.598,80 RSD

Na lageru

BPU UPS uredjaj je uredjaj vrhunskih performansi, izuzetne zavrsne obrade i kvaliteta. Dupla konverzija izlaznog napona i cist sinusoidni oblik daju ovom uredjaju mogucnost da napaja svaki uredjaj. Kvalitetne komponente i energetski sklopovi su lako izmenjljivi i daju visok faktor iskoriscenosti od 0.9 dok je kod odredjenih proizvodjaca i starijih modela power faktor i ispod 0.7. Uredjaj poseduje dva odvojena segmenta za potrosace kojima je lako upravljati preko LCD panela putem jednostavnog menija i tako obezbediti da odredjeni potrosaci imaju prioritet nad ostalim. Preko LCD ekrana kroz meni moguce je izmedju ostalog podesavati i : Bypass, Eco mod, Izlazni napon od 208 do 240V, Automatski test baterija, Dubinu praznjenja baterija, Selekciju baterija koje su ugradjene 7 ili 9Ah i ostalo. Svi BPU UPS uredjaji poseduju kvalitetan monitoring softver Upsilion 2000 koji se pomocu USB kabla jednostavno povezuje sa racunarom i omogucava: Shut down sistema pri praznoj bateriji, Start up operativnog sistema pri dolasku struje kao i slanje e-mailova za promene statusa uredjaja (nestanak struje, dolazak struje i drugo). Uredjaj poseduje i zastitu od smetnji za LAN mrezu. Ako Vam je potreban suko izlaz umesto IEC izlaza mozete dokupiti produzni kabl sa tri suko uticnice klikom ovde.

EAN barkod 8606108557198
Model: Rack-tower
Nazivna snaga: 3000 VA
Max opterecenje: 2700 W
Konverzija: Online
Power factor out: 0.9
Monitoring software: Ima-preko USB porta
LCD displej: Da-u plavoj boji, rotirajući
Produženje autonomije: Do 8 puta uz 4 baterijska kabineta
Baterija: 6 x 9 Ah-stoje u uređaju
Izlazna uticnica: 6 x IEC
Izlazni sinusni oblik: Pravi sinusni oblik
SNMP: Podrzava uz dodatnu SNMP karticu
Garancija: 24 meseca na uredjaj i 12 meseci na baterije

 

Tehnički list za BPU Memo RT 3000VA - 2700W

Preuzmi

Skraćeno korisničko uputstvo na Srpskom jeziku za BPU Memo RT 3000VA - 2700W

Preuzmi

IEC sertifikat proizvođača BPU UPS uređaja 

Preuzmi

CE sertifikat proizvođača BPU UPS uređaja

Preuzmi

ISO 14001:2004 sertifikat proizvođača BPU UPS uređaja

Preuzmi

ISO 9001:2008 sertifikat proizvođača BPU UPS uređaja

Preuzmi

Proizvođač

BPU

BPU brend je zajednički naziv za odabrane UPS uređaje vrhunskog kvaliteta, pouzdanosti i trajnosti. U ponudi su UPS uređaji Line interactive i On line topologije koje potpisuje Borik PLUS doo. Samo izabrani, vrhunski modeli različitih proizvođača nose obeležje BPU i kao takvi garantuju kvalitet i pouzdanost. U ponudi su uređaji različitih snaga i autonomija u rasponu od 600VA pa do 6000VA koje stalno i u dovoljnim kolicinama imamo na našem lageru. Za specijalne projekte isporučujemo i uređaje snage do 100 KVA u razumnim rokovima i po dogovoru sa investitorom. Borik PLUS doo obezbedjuje sve potrebne delove i servis u rekordnom roku koji u proseku iznosi samo 24 sata. Odlicna komunikacija i podrška proizvođača 24/7 je ono što BPU uređaje izdvaja iznad ostalih.

BPU logo
Ocena
5.00
Broj recenzija: 2
2
0
0
0
0

Napisi svoj utisak

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.

  1. Nikola

    Uredjaj je odlican.Ima sve sto mi je potrebno a monitoring softwer funkcionise besprekorno.

    Nikola

  2. Stanojlovic Petar

    Izuzetan uredjaj. Sa dva baterijska prosirenja nas server drzi gotovo 8 sati!!!

    Stanojlovic Petar