Koja je nasa prednost u odnosu na konkurenciju? Ostavi komentar

Nasa najveca prednost u odnosu na konkurenciju i druge web-shop sajtove:

1. Sva roba nalazi se na nasem lageru i u nasem magacinu!

Svaki proizvod koji je ulistan na nasem sajtu www.borikplus.com, se nalazi na nasem lageru u nasem magacinu. Isporuka gotovo sve robe sa sajta moguca je gotovo istoga trenutka kada je vama ona potrebna. Za stalne i lojalne kupce spremamo robu odmah nakon prijema porudzbine bilo telefonom, preko e-maila ili putem web shopa. Svim nasim kupcima savetujemo da se registruju na sajtu i tako jednostavnim unosenjem osnovnih podataka ubrzaju proces isporuke do maksimuma.

2. Povoljne cene jer smo direktni uvoznici!

Za 90% asortimana sa naseg sajta smo direktni uvoznici odnosno prva ruka. Uvozimo robu direktno od proizvodjaca sto ponekad moze izazvati trenutno nemanje nekog od artikala, ali je to kratkog roka jer je roba verovatno na putu. Trenutno nedostupne artikle jasno oznacavamo u web shopu narandzastom ikonicom – Uskoro na stanju a telefonom ili e-mailom mozete uvek saznati kada se trazeni artikal ocekuje da bude dostupan. Mozemo Vas staviti i na listu cekanja ako je potrebno i javiti Vam kada artikal stigne. Takodje mozete ostaviti Vase podatke kao i link ka proizvodu koji Vas zanima putem nase kontakt forme ovde.

3. Kupovina robe pouzećem:

Svu robu sa naseg lagera mozemo poslati pouzećem kurirskom sluzbom City Express sa kojom imamo ugovor i odlicne ugovorene cene. Svu porucenu robu do 14.00 saljemo istog dana. Za robu iz dela CCTV u iznosu od preko 4000 din saljemo besplatno a ispod svakog artikla, nalazi se baner sa uslovima slanja robe. Tako na primer akcijsku robu koja je snizena ne mozemo poslati o nasem trosku. Robu takodje mozemo poslati i svim drugim kurirskim sluzbama po vasem zahtevu ili je po dogovoru dostaviti jednim od nasih dostavnih vozila.

4. Roba drugih proizvodjaca:

Svu robu sa naseg lagera koju ne uvozimo direktno, takodje mozemo ponuditi po pristupacnim cenama posto kod uvoznika ili proizvodjaća te robe ostvarujemo dobre popuste kao lojalani dugogodišnji kupci.

5. Rabatne skale:

Našim stalnim i vernim kupcima dodeljujemo rabate za sve vrste proizvoda a rabatne skale se u zavisnosti od vrste artikala razlikuju. Mi kao direktni uvoznici plaćamo i carinu i porez za svu robu i u odnosu na prodavce robe porucene preko Aliexpresa, nalazimo se u nepovoljnom polozaju. Zbog prodavaca koju svoju robu prodaju na crno i nabavljaju sumnjivim kanalima, prinudjeni smo da dajemo manje rabate kako bi smo ostali konkurentni.

6. Artikli na akciji:

Na nasem sajtu su stalno aktuelni odredjeni proizvodi na akciji. Jednom nedeljno u grupu AKCIJA – RASPRODAJA postavljamo odredjene proizvode sa znatnim popustima. Na artikle koji su na popustu nismo u mogucnosti da dajemo dodatne popuste ili ih besplatno isporucujemo.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Obavestićemo Vas kada proizvod ponovo bude dostupan. Uneste vašu email adresu.
You need to Login for joining waitlist.