Dahua

DAHUA HAC-HDW1230M 2MP (2.8mm)


Kupljeno:
Gleda pregleda Gleda:
Broje pregleda Broj pregleda:
( 1 recenzija korisnika )

DAHUA HAC-HDW1230M – 2.8mm 2MP dome/turret kamera

Isporuka City Express
Dostupnost:

Nema na lageru

5.422,80 RSD

Nema na lageru

Obavestićemo Vas kada proizvod ponovo bude dostupan. Uneste vašu email adresu.
You need to Login for joining waitlist.

Dahua kamera HAC-HDW1230M 2MP (2.8mm) vrhunskog kvaliteta, izuzetne ostrine slike, potpunog sklada boja i pouzdanosti sa dobro poznatim STARLIGHT cipom, kvalitetnom elektronikom i odlicnom zavrsnom obradom kucista. Objektiv ovog modela je 2.8 mm. Dahua i Hikvision kamere su najpopularniji i najprodavaniji brend u Evropi i kod nas. Ovo je jedan od sest najprodavanijih modela sa CVI/AHD/TVI/CVBS kodiranjem slike i lako se kombinuje sa drugim DVR uredjajima. Najbolju kombinaciju i kompatibilnost dobijate sa nekim od Dahua DVR snimaca iz nase ponude. Odgovarajući ugaoni nosač za ovaj model kamere možete pronaći kod nas.

Model kamere: HAC-HDW1230M-2.8mm-2MP
Tip: Dome-spoljasnja
Materijal: Aluminijum
Lens-socivo: 2.8 mm
Sistem: PAL NTSC
Podrzani sistemi: CVI/AHD/TVI/CVBS
Frame rate: 25/50 fps
Rezolucija senzora: 1920(H) × 1080(V), 2MP
Tip senzora: STARLIGHT
IP zastita: IP 67
Dimenzije: 93.4 mm x 79.7 mm
Domet IC dioda: Maksimalno 30 m
Garancija: 24 meseca

 

Kategorija:

Tehnički list Dahua HDW-1230M kamere za video nadzor

Preuzmi

Proizvođač

Dahua

Dahua kamere i nosaci kamera, DVR snimači, NVR snimači,  CCTV oprema

Dahua Technology Co, je vodeća svetska kompanija bazirana na CCTV opremi i pametnoj IT tehnologiji kao i u pružanju usluga video nadzora snimanja sadržaja. Na osnovu tehnoloških inovacija, Dahua tehnology može ponuditi end-to-end ( rešenja za krajnjeg korisnika ) sigurnosna rešenja, projekte i sisteme video nadzora za velike i male korporacije kao i za krajnje korisnike bilo privatne ili poslovne. Sa više od 16.000 zaposlenih i preko 50% zaposlenih u razvojno istrazivačkom centru, Dahua rešenja, proizvodi i usluge primenjuju se u preko 180 zemalja celog sveta i regiona.

Od lansiranja prvog industrijski razvijenog 8-kanalnog ugrađenog DVR-a 2002. godine, preko dahua kamera, Dahua Technology se posvetila tehnološkim inovacijama i stalno povećavala ulaganja u istraživanje i razvoj, stavljajući oko 10% svog godišnjeg prihoda od prodaje upravo u istraživanje i razvoj. Kompanija nastavlja da istražuje nove mogućnosti koje se zasnivaju na video IT tehnologijama i već je uspostavila posao u mašinskoj industriji, sistemima za video konferencije, profesionalnim bespilotnim letelicama, elektronskim registarskim tablicama, RFID i robotici itd. Dahua Technology je osnovala više od 200 pokrajinskih kancelarija u Kini, kao i 54 prekomorske kancelarije i predstavništva koja pokrivaju Azijsko-Pacifičku regiju, Severnu Ameriku, Evropu, Afriku i druge regije kako bi korisnicima pružili brže i visokokvalitetne usluge.

Proizvodi se široko primenjuju na ključnim visokorazvijenim tržištima u sferama kao što su javna bezbednost, saobraćaj, bankarstvo i finansije, maloprodaja itd. Brojni veliki projekti su instalirani sa Dahua rešenjima i proizvodima. Samo neki od njih su: China International Import Ekpo, Rio Olimpijada, G20 Hangzhou Summit , 28. i 29. ASEAN Summit, u Recife Subvai u Brazilu, kao i mnogi drugi.

Dahua
Dahua
Ocena
5.00
Broj recenzija: 1
1
0
0
0
0

Napisi svoj utisak

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.


  1. Alvir Fikretovic

    Lepa slika, mala, skladna. Snima dobor i nocu.. Ja sam zadovoljan. Imam TVT DVR i to je super kombinacija

    Alvir Fikretovic

Obavestićemo Vas kada proizvod ponovo bude dostupan. Uneste vašu email adresu.
You need to Login for joining waitlist.