Dahua

DAHUA HAC-T2A21 2MP 3.6mm


Kupljeno:
Gleda pregleda Gleda:
Broje pregleda Broj pregleda:
( 1 recenzija korisnika )

DAHUA HAC-T2A21 3.6mm 2 megapiksela dome kamera

Isporuka City Express Šifra proizvoda: 45
Dostupnost:

Na lageru

3.654,00 RSD

Na lageru

- +
Kupi odmah

Dahua dome kamera HAC-T2A21 je kamera vrhunskog kvaliteta serije Cooper, izuzetne ostrine slike, potpunog sklada boja i pouzdanosti sa dobro poznatim CMOS cipom, kvalitetnom elektronikom i odlicnom zavrsnom obradom kucista. Dahua i Hikvision kamere su najpopularniji i najprodavaniji brend u Evropi i kod nas. Ovo je jedan od sest najprodavanijih modela sa CVI/AHD/TVI/CVBS kodiranjem slike i lako se kombinuje sa drugim DVR uredjajima. Najbolju kombinaciju i kompatibilnost dobijate sa nekim od Dahua DVR snimaca iz nase ponude. Odgovarajući ugaoni nosač za ovaj model kamere pogledajte ovde. Stranicu proizvođača za ovaj proizvod, pogledajte ovde.

Model kamere: HAC-T2A21, 2MP
Tip: Dome-spoljašnja
Materijal: Aluminijum
Lens-sočivo: 3.6 mm
Sistem: PAL/NTSC
Podržani sistemi: CVI/AHD/TVI/CVBS
Frame rate: 25/30fps@1080P, 25/30/50/60fps@720P
Rezolucija senzora: 1080P (1920×1080) 2 MP
Tip senzora: CMOS
IP zaštita: IP 67
Dimenzije: 94 mm × 94 mm × 78mm
Domet IC dioda: Maksimalno 20 m
Garancija: 24 meseca

 

Šifra proizvoda: 45 Kategorija:

Tehnički list Dahua HAC-T2A21 kamere za video nadzor

Preuzmi

Proizvođač

Dahua

Dahua kamere i nosaci kamera, DVR snimači, NVR snimači,  CCTV oprema

Dahua Technology Co, je vodeća svetska kompanija bazirana na CCTV opremi i pametnoj IT tehnologiji kao i u pružanju usluga video nadzora snimanja sadržaja. Na osnovu tehnoloških inovacija, Dahua tehnology može ponuditi end-to-end ( rešenja za krajnjeg korisnika ) sigurnosna rešenja, projekte i sisteme video nadzora za velike i male korporacije kao i za krajnje korisnike bilo privatne ili poslovne. Sa više od 16.000 zaposlenih i preko 50% zaposlenih u razvojno istrazivačkom centru, Dahua rešenja, proizvodi i usluge primenjuju se u preko 180 zemalja celog sveta i regiona.

Od lansiranja prvog industrijski razvijenog 8-kanalnog ugrađenog DVR-a 2002. godine, preko dahua kamera, Dahua Technology se posvetila tehnološkim inovacijama i stalno povećavala ulaganja u istraživanje i razvoj, stavljajući oko 10% svog godišnjeg prihoda od prodaje upravo u istraživanje i razvoj. Kompanija nastavlja da istražuje nove mogućnosti koje se zasnivaju na video IT tehnologijama i već je uspostavila posao u mašinskoj industriji, sistemima za video konferencije, profesionalnim bespilotnim letelicama, elektronskim registarskim tablicama, RFID i robotici itd. Dahua Technology je osnovala više od 200 pokrajinskih kancelarija u Kini, kao i 54 prekomorske kancelarije i predstavništva koja pokrivaju Azijsko-Pacifičku regiju, Severnu Ameriku, Evropu, Afriku i druge regije kako bi korisnicima pružili brže i visokokvalitetne usluge.

Proizvodi se široko primenjuju na ključnim visokorazvijenim tržištima u sferama kao što su javna bezbednost, saobraćaj, bankarstvo i finansije, maloprodaja itd. Brojni veliki projekti su instalirani sa Dahua rešenjima i proizvodima. Samo neki od njih su: China International Import Ekpo, Rio Olimpijada, G20 Hangzhou Summit , 28. i 29. ASEAN Summit, u Recife Subvai u Brazilu, kao i mnogi drugi.

Dahua
Dahua
Ocena
5.00
Broj recenzija: 1
1
0
0
0
0

Napisi svoj utisak

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.


  1. Borik Plus

    Odlicna kamera za ove novce. Moze spolja isto koa i unutra. IC diode se ne vide jer su skrivene crnim prstenom.

    Borik Plus

Obavestićemo Vas kada proizvod ponovo bude dostupan. Uneste vašu email adresu.
You need to Login for joining waitlist.