,
Epever logo

Kontroler punjenja solarnog sistema 30A 12/24V VS3024AU LCD


Kupljeno:
Gleda pregleda Gleda:
Broje pregleda Broj pregleda:
( 2 recenzije korisnika )

EPEVER PWM LCD kontroler punjenja i pražnjenja solarnog sistema 30A 12/24V Auto

Isporuka City Express Šifra proizvoda: 8608
Dostupnost:

Na lageru

6.478,80 RSD

Na lageru

- +
Kupi odmah

EPEVER kontroler punjenja i pražnjenja fotonaponskog solarnog sistema sa LCD ekranom, izuzetne završne obrade i vrhunskog kvaliteta, maksimalnog opterećenja 30A na ulazu i 30A na mestu gde je nacrtana sijalica odnosno potrošač. Ovaj solarni kontroler je zasnovan na PWM tehnologiji i radni napon mu je 12 ili 24V. Nezavisno od napona sistema na sebi poseduje i dva izlaza za potrošač od 5V za napajanje manjih potrošača, na primer za punjenje mobilnih telefona ili tableta. Snaga potrošača na ovom izlazu je ograničena i nalazi se u tabeli niže. Određeni parametri se sa lakoćom mogu setovati u zavisnosti od modela kontrolera, pomoću uputstva koje možete preuzeti na linku niže. Stranicu proizvođača za ovaj proizvod, pogledajte ovde. Prvi jači kontroler iste serije možete pogledati ovde.  Ovaj model kontrolera poseduje i RTS port na koji se može priključiti temperaturna sonda koja NE dolazi u paketu već se kupuje zasebno. Temperaturnu sondu pogledajte ovde. Temperaturna sonda nam služi za korekciju napona punjenja u zavisnosti od spoljne temperature. Više informacija pogledajte ovde. Kao i kod svih kontrolera solarnog punjenja, podsećamo da se prvo priključuju baterije, zatim solarni panel i na kraju potrošač.

Model: PWM VS3024AU auto
Nazivni napon: 12V-24V auto
Maksimalno opterećenje: 30A
Regulacija napona: Da-auto
Izlaz za potrošač: Da-30000 mA na 12/24V
Izlaz za potrošač 5V: Da-2 x 1200 mA max
Zaštita kratkog spoja: Da
Zaštita od dubokog pražnjenja: Da
Garancija: 12 meseci 

 

Šifra proizvoda: 8608 Kategorije: ,
Vrsta kontrolera

PWM

Nazivni napon sistema

12V I 24V

Data sheet za kontroler solarnog sistema PWM VS3024AU

Preuzmi

Korisničko uputstvo za kontroler solarnog sistema PWM VS3024AU

Preuzmi

Proizvođač

EPEVER

Beijing Epsolar Technology Co, Ltd poznatiji pod brendom EPEVER ili EPSOLAR je osnovana u Martu 2007 godine sa više od 30 miliona Juana (RMB) upisanog kapitala. EPEVER je novo i Visoko tehnološki razvijeno preduzeće koje je specijalizovano za istraživanje proizvoda, proizvodnju i marketing. Nudimo proizvode, uključujući solarne regulatore punjenja, off-grid invertere, LED drajvere, posebne energetske jedinice itd., Kao i projektovanje i izgradnju odgovarajućih solarnih aplikacijskih sistema, kako jednostavnih tako i vrlo kompleksnih. Kompanija poseduje ISO9001: 2008, a proizvodi su prošli CGC-SOLAR, CE, ROSH, FCC i ETL sertifikate, kao i druge domaće i međunarodne autoritativne sertifikate. EPEVER je yaštitio veliki broj jedinstvenih patenata. Proizvodi se intenzivno primjenjuju i visoko ocenjuju u brojnim velikim projektima u zemlji i inostranstvu. Naši proizvodi su prodati u više od 120 stranih zemalja i regija. U Maju 2014, osnovali smo još jednu fabriku i laboratoriju u Shenzhenu kao našu proizvodnu bazu. U Novembru 2014. godine bili smo svrstani u NATIONAL EQUITIES EXCHANGE AND QUOTATIONS uspešno lansirani na tržište kapitala. Jedini uvoznik EPEVER proizvoda i rešenja za Srbiju je Borik PLUS doo.

Epever logo
Ocena
5.00
Broj recenzija: 2
2
0
0
0
0

Napisi svoj utisak

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.


 1. Aleksandar Jovic

  Odlican kontroler. Nije jeftin ali necu da se zezam sa jeftinim kontrolerima pa da zapalim kucu. Bravo za kvalitet. Vi ste uvoznici?

  Aleksandar Jovic

  • Borik Plus

   Postovani, Borik PLUS doo je direktni uvoznik EPEVER brenda

   Borik Plus

 2. Markovic Aljudin

  Odlican kontroler. Ima sve na displeju sto mi je potrebno od informacija. Kvalitet odlican nije jeftini kinez

  Markovic Aljudin

Obavestićemo Vas kada proizvod ponovo bude dostupan. Uneste vašu email adresu.
You need to Login for joining waitlist.