,
Epever logo

Temperaturna sonda za solarne kontrolere

Temperaturna sonda za solarne kontrolere EPEVER

Isporuka City Express
Dostupnost:

Na lageru

898,80 RSD

Na lageru

- +

EPEVER temperaturna sonda sa kablom duzine 3 m. Ovaj model sonde kompatibilan je iskljucivo sa kontrolerima solarnog punjenja proizvodjaca EPEVER. Modeli kontrolera koji podrzavaju temperaturnu korekciju napona su: Tracer, Viewstar VS i Landstar LS. Temperaturna sonda sluzi radi korekcije napona punejnja u zavisnosti od spoljne temperature.Temperaturna sonda treba da bude postavljena blizu baterije. Vise informacija ovde.

Model: RTS300R47K3.81A
Kompatibilna sa kontrolerima serije: Tracer / Viewstar VS / Landstar LS
Unutrasnji otpor sonde: 47 K
Duzina kabla: 3 m
Radni opseg: Od -55 do +125 stepeni Celzijusa
Preciznost merenja: Odstupanja do 1 stepena Celzijusa
Garancija: 12 meseci 

 

Proizvođač

EPEVER

Beijing Epsolar Technology Co, Ltd poznatiji pod brendom EPEVER ili EPSOLAR je osnovana u Martu 2007 godine sa više od 30 miliona Juana (RMB) upisanog kapitala. EPEVER je novo i Visoko tehnološki razvijeno preduzeće koje je specijalizovano za istraživanje proizvoda, proizvodnju i marketing. Nudimo proizvode, uključujući solarne regulatore punjenja, off-grid invertere, LED drajvere, posebne energetske jedinice itd., Kao i projektovanje i izgradnju odgovarajućih solarnih aplikacijskih sistema, kako jednostavnih tako i vrlo kompleksnih. Kompanija poseduje ISO9001: 2008, a proizvodi su prošli CGC-SOLAR, CE, ROSH, FCC i ETL sertifikate, kao i druge domaće i međunarodne autoritativne sertifikate. EPEVER je yaštitio veliki broj jedinstvenih patenata. Proizvodi se intenzivno primjenjuju i visoko ocenjuju u brojnim velikim projektima u zemlji i inostranstvu. Naši proizvodi su prodati u više od 120 stranih zemalja i regija. U Maju 2014, osnovali smo još jednu fabriku i laboratoriju u Shenzhenu kao našu proizvodnu bazu. U Novembru 2014. godine bili smo svrstani u NATIONAL EQUITIES EXCHANGE AND QUOTATIONS uspešno lansirani na tržište kapitala. Jedini uvoznik EPEVER proizvoda i rešenja za Srbiju je Borik PLUS doo.

Epever logo
Ocena Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“Temperaturna sonda za solarne kontrolere”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.

Trenutno nema recenzija.