,
Socomec logo

UPS Socomec NeTYS PE 1500VA-900W

Line Interactive UPS Socomec NeTYS PE 1500VA-900W

Isporuka City Express
Dostupnost:

Na lageru

23.998,80 RSD

Na lageru

Socomec UPS NETYS PR serije je uredjaj odlicnog kvaliteta i vrhunskih performansi. Line interactive topologija mu omogucava da pruzi podrsku napajanju svih elektronskih urejdjaja. BPU UPS uredjaji imaju cold-start funkciju tj sami se ukljucuju i ulaze u radni mod po dolazku struje. Svi BPU UPS uredjaji poseduju kvalitetan monitoring softver Upsilion 2000 koji se pomocu USB kabla jednostavno povezuje sa racunarom i omogucava: Shut down sistema pri praznoj bateriji, Start up operativnog sistema pri dolasku struje kao i slanje e-mailova za promene statusa uredjaja (nestanak struje, dolazak struje i drugo). Uredjaj poseduje i zastitu od smetnji za LAN mrezu. Ako Vam je potreban suko izlaz umesto IEC izlaza mozete dokupiti produzni kabl sa tri suko uticnice klikom ovde.

Model:Tower
Nazivna snaga:1500 VA
Max opterecenje:900 W
Konverzija:Line Interactive
Power factor out:0.6
Monitoring software:Ima-preko USB porta
LCD displej:Da-u plavoj boji
Baterija:2 x 9 Ah-stoje u uređaju
Izlazna uticnica:6 x IEC
Izlazni sinusni oblik:Modifikovani
Garancija:24 meseca na uredjaj i 12 meseci na baterije

 

Tehnički list za ups Socomec NeTYS PE 1500VA - 900W

Preuzmi

Proizvođač

Socomec

Socomec - Line Interactive UPS, UPS Uređaji I DC Konverteri vrhunskog kvaliteta i pouzdanosti. Roba dostupna odmah i spremna za isporuku. Maloprodaja i Veleprodaja, kao i rabati za registrovane korisnike i stalne kupce!
Socomec logo
Ocena Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“UPS Socomec NeTYS PE 1500VA-900W”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.

Trenutno nema recenzija.