,
BPU logo

BPU memo RT 6000 battery pack za veću autonomiju

Baterijski kabinet za BPU Memo 6000VA RT za dužu autonomiju

Isporuka City Express
Dostupnost:

Nema na lageru

26.998,80 RSD

Nema na lageru

PRIKAZANA CENA SE ODNOSI NA KABINET BEZ BATERIJA. Dodatni baterijski kabinet za BPU Memo UPS 6000VA RT model, izuzetne zavrsne obrade i kvaliteta. Ovaj baterijski kabinet za razliku od vecine u svojoj klasi poseduje mogucnost ugradnje razlicitog broja baterija. Baterije u svim kabinetima moraju biti istog kapaciteta a broj komada moze da varira izmedju 16, 18 ili 20 komada po kabinetu. Baterijski moduli su lako izmenjljivi. Svaki baterijski kabinet poseduje po dva stringa baterija. Zbog ove izuzetne karakteristike, moguce je povezati do 4 baterijska kabineta i tako produziti autonimiju 3 puta. Baterije u baterijskom kabinetu moraju biti u dimenziji baterije od 7 ili 9Ah.

Model: Rack – Tower
Autonomija: do 3 puta veca
Max. broj paketa: 4
Baterije u paketu: od 7 do 9 Ah
Broj baterija: 16 do 20 – Prodaje se bez baterija
Punjac: Nema – koristi od UPS-a
Izlazna uticnica: Nema
Ulazna uticnica: Nema
Garancija: 24 meseca

 

Tehnički list za BPU Memo RT 6000VA - 5400W

Preuzmi

IEC sertifikat proizvođača BPU UPS uređaja 

Preuzmi

CE sertifikat proizvođača BPU UPS uređaja 

Preuzmi

ISO 14001:2004 sertifikat proizvođača BPU UPS uređaja 

Preuzmi

ISO 9001:2008 sertifikat proizvođača BPU UPS uređaja 

Preuzmi

Proizvođač

BPU

BPU brend je zajednički naziv za odabrane UPS uređaje vrhunskog kvaliteta, pouzdanosti i trajnosti. U ponudi su UPS uređaji Line interactive i On line topologije koje potpisuje Borik PLUS doo. Samo izabrani, vrhunski modeli različitih proizvođača nose obeležje BPU i kao takvi garantuju kvalitet i pouzdanost. U ponudi su uređaji različitih snaga i autonomija u rasponu od 600VA pa do 6000VA koje stalno i u dovoljnim kolicinama imamo na našem lageru. Za specijalne projekte isporučujemo i uređaje snage do 100 KVA u razumnim rokovima i po dogovoru sa investitorom. Borik PLUS doo obezbedjuje sve potrebne delove i servis u rekordnom roku koji u proseku iznosi samo 24 sata. Odlicna komunikacija i podrška proizvođača 24/7 je ono što BPU uređaje izdvaja iznad ostalih.

BPU logo
Ocena Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“BPU memo RT 6000 battery pack za veću autonomiju”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.

Trenutno nema recenzija.