,
BPU logo

UPS BPU Long 800VA 500W, 12V-220V


Kupljeno:
Gleda pregleda Gleda:
Broje pregleda Broj pregleda:
( 4 recenzije korisnika )

Sinusni UPS uređaj BPU Long sa produženom autonomijom 800VA 500W, sa 12V na 220V

Isporuka City Express Šifra proizvoda: 801
Dostupnost:

Na lageru

15.598,80 RSD

Na lageru

- +
Kupi odmah

BPU UPS uređaj je uređaj vrhunskih performansi i kvaliteta. Oznaka LONG u nazivu modela označava posebnu Long-run seriju koja omogućava neprekidan rad uređaja pri punom opterećenju gotovo neprekidno. LONG modeli u sebi ne poseduju baterije i imaju snažan punjač koji može da opslužuje i puni baterije od 200Ah pa i više. Ovaj model ima snagu od 500W i vrši konverziju sa 12V na 220V. Čist sinusoidni oblik daje ovom uređaju mogućnost da napaja svaki uređaj. Kvalitetne komponente i energetski sklopovi su lako izmenjljivi a grafički displej u boji jasno pokazuje status uređaja kao i to da li je korekcija napona aktivna ili ne, status i napunjenost baterije kao i nivo opterećenja. Primena ovog uređaja je vrlo široka. Idealno je rešenje za sisteme video nadzora gde je potrebno imati dugu autonomiju. Autonomija uređaja zavisi od kapaciteta baterije a u zavisnosti od želje korisnika iz tablica biramo kapacitet baterija. Ovaj uređaj na žalost NE MOZE da radi sa određenim kotlovima na pelet koji imaju napojnu jedinicu rešenu na bazi tiristora. Korisnici koji su nam potvrdili da uređaji kod njih rade besprekorno imaju kotlove sledećih proizvođača: ALFA PLAM-COMMO, KEPO, PELET-METALAC, ELMEC B-MAX. Ako Vam je potreban isti ovakav uređaj ali snage 1050W kliknite ovde.

Model: Tower
Nazivna snaga: 800 VA
Maksimalno opterećenje: 500 W
Power faktor out: 0.625
LCD displej: Da-u boji
Baterija: Stoji van uređaja-prodaje se bez baterije
Autonomija pri 400W: Sa baterijom UCG 100-12 oko 1 sat i 30 minuta
Izlazna utičnica: 2 × šuko
Izlazni sinusni oblik: Skoro idealni sinusni oblik
Snaga punjača: Izbor pomoću dugmeta 5A ili 10A-12V
Hladan start: Da
Dužina napojnog kabla: 1.5 m
Dužina kabla za baterije: 0.5 m
Garancija: 24 meseca

 

Šifra proizvoda: 801 Kategorije: ,

Tehnički list za BPU Long 800VA 500W uređaj

Preuzmi

IEC sertifikat proizvođača BPU UPS uređaja

Preuzmi

CE sertifikat proizvođača BPU UPS uređaja

Preuzmi

ISO 14001:2004 sertifikat proizvođača BPU UPS uređaja

Preuzmi

ISO 9001:2008 sertifikat proizvođača BPU UPS uređaja

Preuzmi

Proizvođač

BPU

BPU brend je zajednički naziv za odabrane UPS uređaje vrhunskog kvaliteta, pouzdanosti i trajnosti. U ponudi su UPS uređaji Line interactive i On line topologije koje potpisuje Borik PLUS doo. Samo izabrani, vrhunski modeli različitih proizvođača nose obeležje BPU i kao takvi garantuju kvalitet i pouzdanost. U ponudi su uređaji različitih snaga i autonomija u rasponu od 600VA pa do 6000VA koje stalno i u dovoljnim kolicinama imamo na našem lageru. Za specijalne projekte isporučujemo i uređaje snage do 100 KVA u razumnim rokovima i po dogovoru sa investitorom. Borik PLUS doo obezbedjuje sve potrebne delove i servis u zakonskom roku. Odlicna komunikacija i podrška proizvođača 24/7 je ono što BPU uređaje izdvaja iznad ostalih.

BPU logo
Ocena
5.00
Broj recenzija: 4
4
0
0
0
0

Napisi svoj utisak

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.


 1. Dule

  Vec godinu dana koristim ivaj uresjaj za dve stvari, alfa plam (15kW) i kucni server. Stavio sam akumulator iz auta koji je bio zreo za menjanje (health 65%), cisto da premosri kratkotrajne nestanke struje ako se dese. Nijedan od uredjaja nikakav problem nema kod nestanka struje, sve savrseno radi. Hvala za besprekoran uredjaj!

  Dule

 2. Marko Bojovic

  Odlican uredjaj. Tih, kompaktan. Sa jakim punjacem opsluzuje moju bateriju od 150Ah bez problema

  Marko Bojovic

 3. Veljko Milisavljevic

  Postovani, sta je to hladan start? Hvala

  Veljko Milisavljevic

  • Borik Plus

   Postovani Veljko, termin hladan start kod UPS uredjaja znaci da je uredjaj moguce startovati bez prisustva AC napona iz mreze. Nakon startovanja, uredjaj ce davati 220V na izlazu.

   Borik Plus

 4. Bels computters

  Uz veliku bateriju skoro pa neogrsnicena autonomija. Transfer time neprimetan. Odlican uredjaj

  Bels computters

Obavestićemo Vas kada proizvod ponovo bude dostupan. Uneste vašu email adresu.
You need to Login for joining waitlist.