,
BPU logo

UPS BPU Long 800VA-500W, 12V-220V

( 2 recenzije korisnika )

Sinusni UPS uređaj BPU Long sa produženom autonomijom 800VA-500W, 12V-220V

Isporuka City Express
Dostupnost:

Na lageru

16.798,80 RSD

Na lageru

BPU UPS uredjaj je uredjaj vrhunskih performansi i kvaliteta. Oznaka LONG u nazivu modela oznacava posebnu Long-run seriju koja omogucava neprekidan rad uredjaja pri punom opterecenju gotovo neprekidno. LONG modeli u sebi ne poseduju baterije i imaju snazan punjac koji moze da opsluzuje i puni baterije od 200Ah pa i vise. Ovaj model ima snagu od 500W i vrsi konverziju sa 12V na 220V. Cist sinusoidni oblik daje ovom uredjaju mogucnost da napaja svaki uredjaj. Kvalitetne komponente i energetski sklopovi su lako izmenjljivi a graficki displej u boji jasno pokazuje status uredjaja kao i to da li je korekcija napona aktivna ili ne, status i napunjenost baterije kao i nivo opterecenja. Primena ovog uredjaja je vrlo siroka. Idealno je resenje za sisteme video nadzora gde je potrebno imati dugacku autonomiju. Autonomija uredjaja zavisi od kapaciteta baterije a u zavisnosti od zelje korisnika iz tablica odabiramo kapacitet baterija. Ovaj uredjaj na zalost NE MOZE da radi sa odredjenim kotlovima na pelet koji imaju napojnu jedinicu resenu na bazi tiristora. Korisnici koji su nam potvrdili da uredjaji kod njih rade besprekorno imaju kotlove sledecih proizvodjaca: ALFA PLAM-COMMO, KEPO, PELET-METALAC.

Model:Tower
Nazivna snaga:800 VA
Max opterecenje:500 W
Power factor out:0.625
LCD displej:Da-u boji
Baterija:Stoji van uredjaja-prodaje se bez baterije
Izlazna uticnica:2 x šuko
Izlazni sinusni oblik:Skoro idealni sinusni oblik
Snaga punjaca:Izbor pomoću dugmeta 5A ili 10A-12V
Hladan start:Da
Duzina napojnog kabla:1.5 m
Duzna kabla za baterije:0.5 m
Garancija:24 meseca

 

Tehnički list za BPU Long 800VA - 500W uređaj

Preuzmi

IEC sertifikat proizvođača BPU UPS uređaja

Preuzmi

CE sertifikat proizvođača BPU UPS uređaja

Preuzmi

ISO 14001:2004 sertifikat proizvođača BPU UPS uređaja

Preuzmi

ISO 9001:2008 sertifikat proizvođača BPU UPS uređaja

Preuzmi

Proizvođač

BPU

BPU brend je zajednički naziv za odabrane UPS uređaje vrhunskog kvaliteta, pouzdanosti i trajnosti. U ponudi su UPS uređaji Line interactive i On line topologije koje potpisuje Borik PLUS doo. Samo izabrani, vrhunski modeli različitih proizvođača nose obeležje BPU i kao takvi garantuju kvalitet i pouzdanost. U ponudi su uređaji različitih snaga i autonomija u rasponu od 600VA pa do 6000VA koje stalno i u dovoljnim kolicinama imamo na našem lageru. Za specijalne projekte isporučujemo i uređaje snage do 100 KVA u razumnim rokovima i po dogovoru sa investitorom. Borik PLUS doo obezbedjuje sve potrebne delove i servis u rekordnom roku koji u proseku iznosi samo 24 sata. Odlicna komunikacija i podrška proizvođača 24/7 je ono što BPU uređaje izdvaja iznad ostalih.

BPU logo
Ocena
5.00
Broj recenzija: 2
2
0
0
0
0

Napisi svoj utisak

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.

  1. Dule

    Vec godinu dana koristim ivaj uresjaj za dve stvari, alfa plam (15kW) i kucni server. Stavio sam akumulator iz auta koji je bio zreo za menjanje (health 65%), cisto da premosri kratkotrajne nestanke struje ako se dese. Nijedan od uredjaja nikakav problem nema kod nestanka struje, sve savrseno radi. Hvala za besprekoran uredjaj!

    Dule

  2. Marko Bojovic

    Odlican uredjaj. Tih, kompaktan. Sa jakim punjacem opsluzuje moju bateriju od 150Ah bez problema

    Marko Bojovic