-10%
, ,
BPS logo

Solarni fotonaponski komplet 1


Kupljeno:
Gleda pregleda Gleda:
Broje pregleda Broj pregleda:

Solarni fotonaponski off grid komplet 1 monokristalni 24V-230V

Isporuka City Express
Dostupnost:

Nema na lageru

61.297,20 RSD 68.108,40 RSD

Nema na lageru

Obavestićemo Vas kada proizvod ponovo bude dostupan. Uneste vašu email adresu.
You need to Login for joining waitlist.

Solarni fotonaponski komplet za proizvodnju električne energije. Komplet broj 1, sadrži sve potrebne komponente za napajanje manjeg objekta sa minimalnim potrošačima preko vikenda. Nazivni napon ovog kompleta je 24V. Komplet sadrži dva Monokristalna solarna panela 165W, DC struju iz panela koja se proizvede prolazi kroz kontroler solarnog punjenja Epever VS3024AU LCD komada 1. Akumulirana energija se smešta u dve baterije proizvođača Ritar RA 65-12 kapaciteta 130Ah. Uz ovaj solarni komplet dobijate i jedan par MC4 konektora za povezivanje panela sa kontrolerom kao i kratku vezu za povezivanje baterija na red. Od potrošača koje ovaj sistem može da opsluži su: Manji frizider A klase, LCD ili LED televizor, LED osvetljenje, laptop računar, punjače za mobilni telefon, radio i druge potrošače male angažovane snage. Sve gore napisano važi isključivo u letnjem periodu. Pre montaže potrebno je kupiti kabl od 6mm2 kojim povezujete panele sa kontrolerom i baterije sa kontrolerom. Pokušajte da kablovi budu što kraći jer DC struja ima veće gubitke na dužim relacijama. Inverter i baterija se povezuju sa debljim kablom koji dobijate uz inverter. Za ovaj sistem možemo ponuditi i nosače za krovnu ili montažu za ravne površine koji nisu uračunati u cenu. Više informacija o položaju Sunca i proizvodnji električne energije solarnim panelima pročitajte ovde.

Nazivni napon sistema: 24V
Tip i napon panela: Monokristalni panel-12V-kom 2
Ukupna snaga panela: 330W
Model i snaga invertera: BPS Pure shinewave 1000W-kom 1
Sinusni oblik struje: Čist sinusni oblik
Kontroler punjenja: Epever VS3024AU LCD-kom 1
Tip kontrolera: PWM-12/24V auto
USB port 5V: Da-2 x 1200 mA max
Tip baterije: AGM VRLA
Kapacitet baterije: 65Ah-kom 2
Konektori: MC4-1 par
Garancija: 24 meseca na panele i 12 meseci na ostalu opremu

 

Proizvođač

BPS

BPS brend je zajednički naziv za odabrane inverterske uređaje i solarne kontrolere vrhunskog kvaliteta i pouzdanosti, Line interactive ili Pure sine wave topologije invertera, PWM ili MPPT kontrolera, koje potpisuje Borik PLUS doo. Samo izabrani, vrhunski modeli različitih proizvođača nose obeležje BPS i kao takvi garantuju kvalitet i pouzdanost. U ponudi su uredjaji  koje stalno i u dovoljnim količinama imamo na našem lageru. Modeli sa zasebnim ili integrisanim MPPT kontrolerima za profi ili hobi upotrebu. Za veće i zahtevnije projekte solarnih fotonaponskih sistema, Borik PLUS doo ima odličnu saradnju sa eminentnim stručnjacima na ovom polju i u rekordnom roku izlazimo sa rešenjem po sistemu "ključ u ruke". Borik PLUS doo obezbeđuje sve potrebne delove i servis u zakonskom roku. Odlična komunikacija i podrška proizvodjaca 24/7 je ono sto BPS uredjaje izdvaja iznad ostalih.

BPS logo
Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“Solarni fotonaponski komplet 1”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.


Trenutno nema recenzija.

Obavestićemo Vas kada proizvod ponovo bude dostupan. Uneste vašu email adresu.
You need to Login for joining waitlist.