,
Epever logo

Kontroler punjenja solarnog sistema 30A, 12/24V VS3024AU LCD

EPEVER PWM LCD kontroler punjenja i praznjenja solarnog sistema 30A 12/24V Auto

Isporuka City Express
Dostupnost:

Na lageru

5.878,80 RSD

Na lageru

EPEVER kontroler punjenja i praznjenja fotonaponskog solarnog sistema, izuzetne zavrsne obrade i vrhunskog kvaliteta, maksimalnog opterecenja 30A. PWM tehnologija sa automatskim prepoznavanjem radnog napona 12 ili 24V u zavisnosti od prikljucenih panela. Na sebi poseduje LCD displej sa svim korisnim informacijama o stanju sistema i baterija. Nezavisno od napona sistema na sebi poseduje dva izlaza za potrosace od 5V za napajanje manjih potrosaca, tj punjaca za mobilni telefon ili tableta. Snaga potrosaca na ovim izlazima je ogranicena i nalazi se u tabeli nize. Svi parametri se sa lakocom mogu setovati u zavisnosti od tipa baterije, pomocu uputstva koje mozete preuzeti na linku nize. Ovaj model kontrolera poseduje i RTS port na koji se moze prikljuciti temperaturna sonda koja NE dolazi u paketu vec se kupuje zasebno. Temperaturna sonda sluzi radi korekcije napona punejnja u zavisnosti od spoljne temperature. Vise informacija ovde.

Model: PWM VS3024AU auto
Nazivni napon: 12V-24V auto
Max opterecenje: 30 A
Regulacija napona: Da-auto
Izlaz za potrosac 12V: Nema
Izlaz za potrosac 5V: Da-2 x 1200 mA max
Zastita kratkog spoja: Da
Zastita od praznjenja: Da
Garancija: 12 meseci 

 

Data sheet za kontroler solarnog sistema PWM VS3024AU

Preuzmi

Korisničko uputstvo za kontroler solarnog sistema PWM VS3024AU

Preuzmi

Proizvođač

EPEVER

Beijing Epsolar Technology Co, Ltd poznatiji pod brendom EPEVER ili EPSOLAR je osnovana u Martu 2007 godine sa više od 30 miliona Juana (RMB) upisanog kapitala. EPEVER je novo i Visoko tehnološki razvijeno preduzeće koje je specijalizovano za istraživanje proizvoda, proizvodnju i marketing. Nudimo proizvode, uključujući solarne regulatore punjenja, off-grid invertere, LED drajvere, posebne energetske jedinice itd., Kao i projektovanje i izgradnju odgovarajućih solarnih aplikacijskih sistema, kako jednostavnih tako i vrlo kompleksnih. Kompanija poseduje ISO9001: 2008, a proizvodi su prošli CGC-SOLAR, CE, ROSH, FCC i ETL sertifikate, kao i druge domaće i međunarodne autoritativne sertifikate. EPEVER je yaštitio veliki broj jedinstvenih patenata. Proizvodi se intenzivno primjenjuju i visoko ocenjuju u brojnim velikim projektima u zemlji i inostranstvu. Naši proizvodi su prodati u više od 120 stranih zemalja i regija. U Maju 2014, osnovali smo još jednu fabriku i laboratoriju u Shenzhenu kao našu proizvodnu bazu. U Novembru 2014. godine bili smo svrstani u NATIONAL EQUITIES EXCHANGE AND QUOTATIONS uspešno lansirani na tržište kapitala. Jedini uvoznik EPEVER proizvoda i rešenja za Srbiju je Borik PLUS doo.

Epever logo
Ocena Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“Kontroler punjenja solarnog sistema 30A, 12/24V VS3024AU LCD”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.

Trenutno nema recenzija.