AJAX logo

AJAX StreetSiren BL bežična spoljna sirena CRNA


Kupljeno:
Gleda pregleda Gleda:
Broje pregleda Broj pregleda:

AJAX StreetSiren BL bežična spoljna sirena CRNA sa LED osvetljenjem

Isporuka City Express Šifra proizvoda: 338
Dostupnost:

Na lageru

20.880,00 RSD

Na lageru

- +
Kupi odmah

AJAX StreetSiren BL bežična spoljašnja alarmna sirena CRNA. Prodaje se zasebno i kao takav ne predstavlja funkcionalnu celinu. Preko aplikacije pridodaje se AJAX Hub, AJAX Hub2, AJAX Hub2 Plus ili AJAX Hub Plus bežičnoj alarmnoj centrali. Ceo koncept ovog alarmnog sistema je zamišljen tako da vam za ugradnju nisu potrebni kablovi i bušenje rupa, već je sve bežično i vrlo jednostavno za povezivanje. Napajanje čine četiri  litijumske baterije CR123A koje se lako menjaju sa prednje strane. Životni vek ovih baterija je oko 5 godina. Ova AJAX StreetSiren bežična sirena može da se napaja i sa napajanjem od 12V ali u tom slučaju je potrebno izvaditi baterije i pri nestanku struje sirena nema back up bateriju. Nikako ne koristiti Litijumske baterije i DC napajanje u isto vreme. Za razliku od Paradox sistema, AJAX alarmne centrale su jednostavne za instalaciju u hobi varijanti. Bežična spoljašnja alarmna sirena komunicira sa centralom na 868 Mhz i ima AES-128 enkripciju kao i veliki domet. U nastavku možete pogledati stranicu proizvođača za proizvod AJAX StreetSiren crne ili bele boje. Zamensku litijumsku bateriju CR123A možete kupiti ovde.

Model: AJAX StreetSiren BL
Konekcija sa centralom: Bežično Wireless
Materijal: Plastika
Radna frekfencija: 868 MHz
Zaštita od čupanja: Accelerometer
Glasnoća sirene: 85 dB to 113 dB na 1 metar daljine
Napajanje sirene: 4 komada Litijumske baterije CR123A ili 12V DC
Interval zamene baterija: 5 godina u Standby režimu
Domet: do 1500 metara na otvorenom
Radna temperatura: od -25 do +60 C
Dimenzije: 200 mm × 200 mm × 51 mm
Garancija: 24 meseca
Šifra proizvoda: 338 Kategorija:

Instalatersko uputstvo za AJAX StreetSiren spoljnu bežičnu sirenu

Preuzmi

Proizvođač

AJAX

Ajax Sistems je tehnološka kompanija koja stvara rešenja koja stoje na vrhuncu tehnologije i nauke-onda te inovacije stavljamo u naše uređaje. Ajax uređaji rade u najekstremnijim uslovima, uvek spremni da zaštite od tragedije. U Ajax-u veruju da ljudi ne bi trebalo da žive u strahu u današnjem vremenu i svetu. Njihov sistem bezbednosti koji se neprestano razvija daje ljudima mir. Kada ste pod pouzdanom zaštitom Ajax-a, bezbedni ste od lopova, požara ili curenja podataka koji mogu da nanesu stvarnu štetu imovini i ljudima.

AJAX logo
Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“AJAX StreetSiren BL bežična spoljna sirena CRNA”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.


Trenutno nema recenzija.

Obavestićemo Vas kada proizvod ponovo bude dostupan. Uneste vašu email adresu.
You need to Login for joining waitlist.