,
BPS logo

DC osigurač 12-24V 100A automatski


Kupljeno:
Gleda pregleda Gleda:
Broje pregleda Broj pregleda:
( 1 recenzija korisnika )

DC osigurač automatski 12-24V 100A za solarni sistem

Isporuka City Express Šifra proizvoda: 8002
Dostupnost:

Na lageru

1.438,80 RSD

Na lageru

- +
Kupi odmah

PRIKAZANA CENA JE ZA KOMAD. Automatski DC osigurač na 12-24V 100A, bitan je element jednog solarnog sistema. U slučaju bilo kakvog preopterećenja sistema osigurač je tu da prekine strujno kolo i sačuva komponente od udara struje. Svaki ozbiljniji solarni sistem trebao bi da ima jedan DC osigurač. Ovaj osigurač je dugotrajan jer ne poseduje topivi uložak koji se mora menjati već je automatski. Nakon iskakanja osigurača usled preopterećenja, potrebno je samo stisnuti dugme i osigurač je ponovo upotreblljiv. Osigurac ove snage se montira na + zicu i to izmedju panela i kontrolera. Tekst o odabiru osigurača kao i o njihovoj poziciji u solarnom sitemu, pogledajte ovde.

Model: DC osigurač 12-24V 100A
Radni napon: 12-24V
Izmenjivi gorivi uložak: Nema-resetuje se preko dugmeta
Maksimalna prosecna struja na 50 stepeni: 100 A
Maksimalni napon u piku: 42V
Dimenzije: 100 mm × 45 mm × 43 mm
Radna temperatura: od -55 do +150 stepeni
Tezina:  90 grama

 

Šifra proizvoda: 8002 Kategorije: ,

Proizvođač

BPS

BPS brend je zajednički naziv za odabrane inverterske uređaje i solarne kontrolere vrhunskog kvaliteta i pouzdanosti, Line interactive ili Pure sine wave topologije invertera, PWM ili MPPT kontrolera, koje potpisuje Borik PLUS doo. Samo izabrani, vrhunski modeli različitih proizvođača nose obeležje BPS i kao takvi garantuju kvalitet i pouzdanost. U ponudi su uredjaji  koje stalno i u dovoljnim količinama imamo na našem lageru. Modeli sa zasebnim ili integrisanim MPPT kontrolerima za profi ili hobi upotrebu. Za veće i zahtevnije projekte solarnih fotonaponskih sistema, Borik PLUS doo ima odličnu saradnju sa eminentnim stručnjacima na ovom polju i u rekordnom roku izlazimo sa rešenjem po sistemu "ključ u ruke". Borik PLUS doo obezbeđuje sve potrebne delove i servis u zakonskom roku. Odlična komunikacija i podrška proizvodjaca 24/7 je ono sto BPS uredjaje izdvaja iznad ostalih.

BPS logo
Ocena
5.00
Broj recenzija: 1
1
0
0
0
0

Napisi svoj utisak

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.


  1. Vladimir Stojanovski

    Top osigurac. Ja ga koristim za muziku u kolima.. Da li imate od 50A mozda?

    Vladimir Stojanovski

Obavestićemo Vas kada proizvod ponovo bude dostupan. Uneste vašu email adresu.
You need to Login for joining waitlist.