Mercusys logo

Mercusys WiFi Range Extender MW300RE


Kupljeno:
Gleda pregleda Gleda:
Broje pregleda Broj pregleda:

Mercusys MW300RE, WiFi Range Extender, pojačivač WiFi signala

Isporuka City Express Šifra proizvoda: 9029
Dostupnost:

Na lageru

2.017,20 RSD

Na lageru

- +
Kupi odmah

Mercusys MW300RE WiFi extender, pojačivač ili repeater kao ga još zovu je kompaktni access point malih dimenzija, idelalan za pojačavanje jačine i dometa lokalne mreže u kući ili kancelariji. Zahteva minimalnu instalaciju. Poseduje WPS dugme i statusno svetlo. Prodaje se kao celina i sadrži napajanje u sebi. Stranicu proizvođača kao i link za povezivanje ovog proizvoda možete pogledati ovde. Način rada: Range Ekstender pojačava bežični signal na teško dostupnim mestima. Tri spoljašnje antene sa MIMO tehnologijom pomažu da se MW300RE izdvoji od običnih ekstendera. Lako proširite bežičnu pokrivenost jednostavnim podešavanjem sa dva dodira ili pritiskom WPS dugmeta. Minijaturna veličina i zidni dizajn olakšavaju fleksibilno postavljanje i kretanje LED signalizacija vam pomaže da pronađete pravu lokaciju i siguran Wi-Fi signal. Za razliku od ME30 ekstendera, ne poseduje LAN port.

Model: MW300RE
Materijal: Plastika
Napon za napajanje uređaja: AC 220V
Maksimalna potrošnja: 0,6A / 3W
WiFi brzina: do 300 Mbps
WiFi frekfencija: Dual band
Radna temperatura: 0~40°C
Jedinica mere: Komad
Pakovanje: 1 komad sa antenama
Dimenzije: 101 mm × 74,8 mm × 75,8 mm
Garancija: 24 meseca

 

Šifra proizvoda: 9029 Kategorija:

Kompletno korisničko uputstvo za Mercusys MW300RE

Preuzmi

Proizvođač

Mercusys

Mercusys nastoji da ponudi odličan pristup Internetu što većem broju ljudi-to je glavna misija.U Mercusys-u veriju da bi u sve više povezanom svetu svi trebali imati pristup ogromnom bogatstvu informacija i zabave koje su danas dostupne. Mercusys se zalaže za to da bude vaš partner od poverenja i da vam proširi vidike, uključujući beskrajni potencijal za vredne ljudske veze koje Internet pruža.

Mercusys se specijalizovao za pružanje osnovnih uređaja koji čine okosnicu vašeg povezanog života. Širok i neprekidno rastući niz Wi-Fi rutera, Wi-Fi adaptera, repetitora, pristupnih tačaka i SOHO prekidača pomažu vam da izvučete maksimum iz internet veze i pretvorite dom ili malu kancelariju u uspešan epicentar povezivanja.

Naša filozofija naglašava centralnu ulogu istraživanja i razvoja u stvaranju proizvoda koji imaju moć da poboljšaju svakodnevni život. Mercusys je dom velikom timu posvećenih inženjera za istraživanje i razvoj sa dugogodišnjim iskustvom. Sarađujemo sa vodećim tehničkim profesionalcima iz celog sveta i razvijamo inovativne proizvode kroz naša partnerstva sa renomiranim proizvođačima čipseta, uključujući MediaTek i Kualcomm.

Mercusys se snažno zalaže za izvrsnost, široku globalnu mrežu i sanja da obogati živote boljim vezama.

Mercusys logo
Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“Mercusys WiFi Range Extender MW300RE”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.


Trenutno nema recenzija.

Obavestićemo Vas kada proizvod ponovo bude dostupan. Uneste vašu email adresu.
You need to Login for joining waitlist.