BPC Borik Plus CCTV logo

UTP CAT6 patch kabl 3m


Kupljeno:
Gleda pregleda Gleda:
Broje pregleda Broj pregleda:

UTP CAT6 patch kabl dužine 3m za mrežnu opremu sa RJ45 konektorima

Isporuka City Express Šifra proizvoda: 253
Dostupnost:

Na lageru

390,00 RSD

Na lageru

- +
Kupi odmah

Patch kabl CAT6 sa RJ45 muškim konektorima na krajevima, izuzetnog kvaliteta dužine 3 metra. Boja kabla se razlikuje u zavisnosti od trenutnog lagera i ako je boja bitna, molim Vas proverite pre porudžbine. Koristi se u sistemima video nadzora najčešće za povezivanje modema/rutera sa DVR uređajem. Konektori na krajevima su fabrički zaliveni i testirani pa izvlačenje neke od žica nije moguće ni usled torzije ili zatezanja. Za pravilnu konekciju i povezivanje ovog patch kabla nije potreban dodatni alat. Takođe patch kablovi služe i za povezivanje različite mrežne opreme, kako međusobno tako i sa ostalom IT opremom. U ponudi imamo i patch kabl CAT5E od 3 metra.

Model: UTP CAT6 patch kabl 3m
Materijal: Plastika-PVC
Jedinica mere: Komad
Pakovanje: 1, 10 ili 50 komada
RJ: RJ konektor kategorije 5E ili 6 za prenos podataka preko mreže
CAT 6: Standard za mreže do 1 Gb/s

 

Šifra proizvoda: 253 Kategorija:

Proizvođač

BPC

BPC (Borik PLUS CCTV)-Borik PLUS doo je direktan uvoznik delova sistema CCTV opreme razlicitih proizvodjaca najboljeg kvaliteta. Odabrani proizvodi BNC konektora, DC konektora, DC napajanja, kamera, spoljnih i unutrasnjih sirena, trafoa, koaksijalnih kablova, UTP kablova, alata, RJ konektora, modula, patch kablova,  strujnih konektora i ostalog najboljeg kvaliteta brendirani su pod imenom BPC odnosno Borik PLUS CCTV.

BPC Borik Plus CCTV logo
Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“UTP CAT6 patch kabl 3m”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.


Trenutno nema recenzija.

Obavestićemo Vas kada proizvod ponovo bude dostupan. Uneste vašu email adresu.
You need to Login for joining waitlist.