CablExpert Logo

UTP CAT6 patch kabl 0.25m


Kupljeno:
Gleda pregleda Gleda:
Broje pregleda Broj pregleda:

UTP CAT6 patch kabl dužine 0.25m za mrežnu opremu sa RJ45 konektorima

Isporuka City Express Šifra proizvoda: 2623
Dostupnost:

Na lageru

163,20 RSD

Na lageru

- +
Kupi odmah

Patch kabl CAT6 sa RJ45 muškim konektorima na krajevima, izuzetnog kvaliteta dužine 0.25 metara. Boja kabla se razlikuje u zavisnosti od trenutnog lagera i ako je boja bitna, molim Vas proverite pre porudžbine. Koristi se u sistemima video nadzora najčešće za povezivanje modema/rutera sa DVR uređajem. Konektori na krajevima su fabrički zaliveni i testirani pa izvlačenje neke od žica nije moguće ni usled torzije ili zatezanja. Za pravilnu konekciju i povezivanje ovog patch kabla nije potreban dodatni alat. Takođe patch kablovi služe i za povezivanje različite mrežne opreme, kako međusobno tako i sa ostalom IT opremom.

Model: UTP CAT6 patch kabl 0.25m
Materijal: Plastika-PVC
Jedinica mere: Komad
Pakovanje: 1, 10 ili 50 komada
RJ: RJ konektor kategorije 5E ili 6 za prenos podataka preko mreže
CAT 5E: Standard za mreže do 100 Mb/s

 

Šifra proizvoda: 2623 Kategorija:

Sertifikat CE proizvođača patch kablova za CAT5E i CAT6

Preuzmi

Sertifikat RoHS proizvođača patch kablova za CAT5E i CAT6

Preuzmi

Proizvođač

CablExpert

Osnovan 1997. godine, Gembird je postao jedan od najvećih svetskih dobavljača računarske opreme za globalnu bazu kupaca. Ključni faktori koji doprinose našem uspehu su: - Gembird proizvođači u okviru sopstvenih fabrika u Kini što svojim kupcima pruža izrazitu prednost u troškovima i konkurentne cene - Gembird ima izuzetno kompetentan tim za istraživanje i razvoj koji je u stanju da doprinese njegovom kontinuiranom snabdevanju inovativnim i nagrađivanim proizvodima - Gembird je ISO-9001 sertifikovan dobavljač i održava stroge evropske standarde kontrole kvaliteta - Gembird-ovo centralno locirano, moderno skladište zasnovano na RFID-u je u mogućnosti da izvrši brze isporuke bez grešaka svim svojim klijentima širom Evrope i šire - Gembird je servisno orijentisana kompanija sa širokom mrežom distributera širom Evrope
CablExpert Logo
Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“UTP CAT6 patch kabl 0.25m”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.


Trenutno nema recenzija.

Obavestićemo Vas kada proizvod ponovo bude dostupan. Uneste vašu email adresu.
You need to Login for joining waitlist.