Dahua

DAHUA SD5A225GB-HNR 2MP PTZ


Kupljeno:
Gleda pregleda Gleda:
Broje pregleda Broj pregleda:

DAHUA SD5A225GB-HNR 2MP dome kamera. Motorizovani zum od 4.8 do 120 mm PTZ

Isporuka City Express Šifra proizvoda: 35
Dostupnost:

Na lageru

93.422,40 RSD

Na lageru

- +
Kupi odmah

Dahua IP PTZ SD5A225GB-HNR je kamera vrhunskog kvaliteta, izuzetne oštrine slike sa automatskim fokusom, potpunog sklada boja i pouzdanosti sa dobro poznatim STARVIS CMOS cipom, kvalitetnom elektronikom i odličnom završnom obradom kućišta. Ovaj model kamere je varifokalan i ima motorizovani zum i pored softwerskog pomeranja preko aplikacije, može se i zumirati slika. Kućište ove kamere je moguće okretati u krug za 360 stepini. Nakon zumiranja, kamera automatski izostrava sliku. Dahua i Hikvision kamere su najpopularniji i najprodavaniji brend u Evropi i kod nas. Ovo je jedan od najprodavanijih modela PTZ kamere i lako se kombinuje sa DAHUA NVR uređajima. Najbolju kombinaciju i kompatibilnost dobijate sa nekim od Dahua NVR snimača iz naše ponude. Odgovarajući ugaoni nosač za ovu kameru model PFB305W je uključen u cenu. Pogledajte i stranicu proizvođača za DAHUA SD5A225GB-HNR kameru.

Model kamere: SD5A225GB-HNR 2MP PTZ
Tip: Dome-spoljašnja
Materijal: Aluminijum
Lens sočivo: 4.8 mm~120 mm
Uvećanje: 25 × optički zum
Sistem: PAL/NTSC
Podrzani protokoli: FTP; RTMP; IPv6; Bonjour; IPv4; DNS; RTCP; PPPoE; NTP; RTP; 802.1x; HTTPS; SNMP; TCP/IP; DDNS; UPnP; NFS; ICMP; UDP; IGMP; HTTP; SSL; DHCP; SMTP; Qos; RTSP; ARP
Frame rate: 25/30 fps @ 2MP
Rezolucija senzora: 1920(H) × 1080(V), 2MP
Maksimalna potrošnja: 20W
Tip senzora: CMOS
IP zaštita: IP 66
Dimenzije: 270.4 mm × 160 mm × 160 mm
Domet IC dioda: Maksimalno 100 m
Dodatno: PTZ, Varifokalna-motorizovani zum
Garancija: 24 meseca

 

Šifra proizvoda: 35 Kategorija:

Tehnički list Dahua SD5A225GB-HNR PTZ kamere za video nadzor

Preuzmi

Proizvođač

Dahua

Dahua kamere i nosaci kamera, DVR snimači, NVR snimači,  CCTV oprema

Dahua Technology Co, je vodeća svetska kompanija bazirana na CCTV opremi i pametnoj IT tehnologiji kao i u pružanju usluga video nadzora snimanja sadržaja. Na osnovu tehnoloških inovacija, Dahua tehnology može ponuditi end-to-end ( rešenja za krajnjeg korisnika ) sigurnosna rešenja, projekte i sisteme video nadzora za velike i male korporacije kao i za krajnje korisnike bilo privatne ili poslovne. Sa više od 16.000 zaposlenih i preko 50% zaposlenih u razvojno istrazivačkom centru, Dahua rešenja, proizvodi i usluge primenjuju se u preko 180 zemalja celog sveta i regiona.

Od lansiranja prvog industrijski razvijenog 8-kanalnog ugrađenog DVR-a 2002. godine, preko dahua kamera, Dahua Technology se posvetila tehnološkim inovacijama i stalno povećavala ulaganja u istraživanje i razvoj, stavljajući oko 10% svog godišnjeg prihoda od prodaje upravo u istraživanje i razvoj. Kompanija nastavlja da istražuje nove mogućnosti koje se zasnivaju na video IT tehnologijama i već je uspostavila posao u mašinskoj industriji, sistemima za video konferencije, profesionalnim bespilotnim letelicama, elektronskim registarskim tablicama, RFID i robotici itd. Dahua Technology je osnovala više od 200 pokrajinskih kancelarija u Kini, kao i 54 prekomorske kancelarije i predstavništva koja pokrivaju Azijsko-Pacifičku regiju, Severnu Ameriku, Evropu, Afriku i druge regije kako bi korisnicima pružili brže i visokokvalitetne usluge.

Proizvodi se široko primenjuju na ključnim visokorazvijenim tržištima u sferama kao što su javna bezbednost, saobraćaj, bankarstvo i finansije, maloprodaja itd. Brojni veliki projekti su instalirani sa Dahua rešenjima i proizvodima. Samo neki od njih su: China International Import Ekpo, Rio Olimpijada, G20 Hangzhou Summit , 28. i 29. ASEAN Summit, u Recife Subvai u Brazilu, kao i mnogi drugi.

Dahua
Dahua
Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“DAHUA SD5A225GB-HNR 2MP PTZ”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.


Trenutno nema recenzija.

Obavestićemo Vas kada proizvod ponovo bude dostupan. Uneste vašu email adresu.
You need to Login for joining waitlist.