Dahua

DAHUA HAC-HDW1801T-IL-A 8MP 2.8mm


Kupljeno:
Gleda pregleda Gleda:
Broje pregleda Broj pregleda:

DAHUA HAC-HDW1801T-IL-A 2.8mm 8 megapiksela dome kamera

Isporuka City Express Šifra proizvoda: 92
Dostupnost:

Na lageru

10.761,60 RSD

Na lageru

- +
Kupi odmah

Dahua kamera HAC-HDW1801T-IL-A je kamera vrhunskog kvaliteta, izuzetne oštrine slike, sa NOVIM režimom noćnog rada koji konstantno snima sa IC diodom (nijanse sivih boja) dok kod pojave kretanja uključuje LED svetlo i snima u boji. Nakon završenog događaja nastavlja da snima samo sa IC diodom. Poseduje kvalitetnu elektroniku i odličnu završnu obradu kućišta. Ovaj model kamere poseduje mikrofon ugradjen u kuciste kamere. Dahua i Hikvision kamere su najpopularniji i najprodavaniji brend u Evropi i kod nas. Za više detalja o Dahua HAC-HDW1800T-IL-A kameri, posetite stranicu proizvodjaca klikom na link. Ovo je jedan od najprodavanijih novih modela sa CVI/AHD/TVI/CVBS kodiranjem slike i lako se kombinuje sa drugim DVR uredjajima. Najbolju kombinaciju i kompatibilnost dobijate sa nekim od Dahua DVR snimača iz nase ponude. Ova kamera se može montirati na neku od originalnih Dahua dozni: PFA134 ili PFA204.

Model kamere: HAC-HDW1801T-IL-A, 8MP
Tip: Dome-spoljasnja
Materijal: Aluminijum
Lens-sočivo: 2.8 mm
Sistem: PAL/NTSC
Podrzani sistemi: CVI/AHD/TVI/CVBS
Frame rate: 25/30 fps
Rezolucija senzora: 3840(H) × 2160(V), 8MP 4K
Tip senzora: CMOS
IP zastita: IP 67
Dimenzije: 106.0 mm 106.0 mm × 99.2 mm
Domet IC dioda: Maksimalno 40 m
Dodatno: Mikrofon za snimanje zvuka
Garancija: 24 meseca

 

Šifra proizvoda: 92 Kategorija:

Tehnički list Dahua HAC-HDW1801T-IL-A kamere za video nadzor

Preuzmi

Proizvođač

Dahua

Dahua kamere i nosaci kamera, DVR snimači, NVR snimači,  CCTV oprema

Dahua Technology Co, je vodeća svetska kompanija bazirana na CCTV opremi i pametnoj IT tehnologiji kao i u pružanju usluga video nadzora snimanja sadržaja. Na osnovu tehnoloških inovacija, Dahua tehnology može ponuditi end-to-end ( rešenja za krajnjeg korisnika ) sigurnosna rešenja, projekte i sisteme video nadzora za velike i male korporacije kao i za krajnje korisnike bilo privatne ili poslovne. Sa više od 16.000 zaposlenih i preko 50% zaposlenih u razvojno istrazivačkom centru, Dahua rešenja, proizvodi i usluge primenjuju se u preko 180 zemalja celog sveta i regiona.

Od lansiranja prvog industrijski razvijenog 8-kanalnog ugrađenog DVR-a 2002. godine, preko dahua kamera, Dahua Technology se posvetila tehnološkim inovacijama i stalno povećavala ulaganja u istraživanje i razvoj, stavljajući oko 10% svog godišnjeg prihoda od prodaje upravo u istraživanje i razvoj. Kompanija nastavlja da istražuje nove mogućnosti koje se zasnivaju na video IT tehnologijama i već je uspostavila posao u mašinskoj industriji, sistemima za video konferencije, profesionalnim bespilotnim letelicama, elektronskim registarskim tablicama, RFID i robotici itd. Dahua Technology je osnovala više od 200 pokrajinskih kancelarija u Kini, kao i 54 prekomorske kancelarije i predstavništva koja pokrivaju Azijsko-Pacifičku regiju, Severnu Ameriku, Evropu, Afriku i druge regije kako bi korisnicima pružili brže i visokokvalitetne usluge.

Proizvodi se široko primenjuju na ključnim visokorazvijenim tržištima u sferama kao što su javna bezbednost, saobraćaj, bankarstvo i finansije, maloprodaja itd. Brojni veliki projekti su instalirani sa Dahua rešenjima i proizvodima. Samo neki od njih su: China International Import Ekpo, Rio Olimpijada, G20 Hangzhou Summit , 28. i 29. ASEAN Summit, u Recife Subvai u Brazilu, kao i mnogi drugi.

Dahua
Dahua
Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“DAHUA HAC-HDW1801T-IL-A 8MP 2.8mm”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.


Trenutno nema recenzija.

Obavestićemo Vas kada proizvod ponovo bude dostupan. Uneste vašu email adresu.
You need to Login for joining waitlist.