-12%
, ,
BPU logo

UPS BPU Long 800VA 500W, Komplet 1


Kupljeno:
Gleda pregleda Gleda:
Broje pregleda Broj pregleda:

Sinusni UPS uređaj BPU Long sa produženom autonomijom 800VA 500W, Komplet 1

Isporuka City Express
Dostupnost:

Na lageru

23.047,20 RSD 26.193,60 RSD

Na lageru

- +
Kupi odmah

UPS BPU Long 800VA 500W, Komplet 1 je sve što vam je potrebno za vaše potrošače ukupne snage do 500W. Ovaj komplet opterećenje od 400W može da drži oko 45 minuta pri nestanku struje. Komplet 1 sadrži BPU UPS uređaj snage 800VA. LONG modeli u sebi ne poseduju baterije već baterija stoji pored uređaja i povezana je žicama sa uređajem. U ovom kompletu dobijate bateriju od 12V 40Ah u zavisnosti od stanja lagera, Ultracell, Ritar ili MHB proizvođača. BPU Long Upsevi imaju snažan punjač koji može da opslužuje i puni baterije od 200Ah, tako da ako Vam je potrebna još duža autonomija možete dokupiti jos baterija. Ovaj model ima snagu od 500W i vrši konverziju sa 12V na 220V. Čist sinusoidni oblik daje ovom uređaju mogućnost da napaja svaki uređaj. Kvalitetne komponente i energetski sklopovi su lako izmenjljivi a grafički displej u boji jasno pokazuje status uređaja kao i to da li je korekcija napona aktivna ili ne, status i napunjenost baterije kao i nivo opterećenja. Primena ovog uređaja je vrlo široka. Idealno je rešenje za sisteme video nadzora gde je potrebno imati dugu autonomiju. Autonomija uređaja zavisi od kapaciteta baterije a u zavisnosti od želje korisnika iz tablica biramo kapacitet baterija. Ovaj uređaj na žalost NE MOZE da radi sa određenim kotlovima na pelet koji imaju napojnu jedinicu rešenu na bazi tiristora. Korisnici koji su nam potvrdili da uređaji kod njih rade besprekorno imaju kotlove sledećih proizvođača: ALFA PLAM-COMMO, KEPO, PELET-METALAC, ELMEC B-MAX. Ako Vam je potreban isti ovakav uređaj ali snage 1050W kliknite ovde.

Model: Long 800VA 500Wkom 1
Nazivna snaga: 800 VA
Maksimalno opterećenje: 500 W
Power faktor out: 0.625
LCD displej: Da-u boji
Baterija: 12V 40Ah, Ritar, Ultracell ili MHB-kom 1
Autonomija pri 400W: Sa ponuđenom baterijom oko 45 minuta
Zaštitna kapica: Gumena, par-kom 1
Izlazna utičnica: 2 × šuko
Izlazni sinusni oblik: Skoro idealni sinusni oblik
Snaga punjača: Izbor pomoću dugmeta 5A ili 10A-12V
Hladan start: Da
Dužina napojnog kabla: 1.5 m
Dužina kabla za baterije: 0.5 m
Garancija: 24 meseca na uređaj i 12 meseci na baterije

 

Tehnički list za BPU Long 800VA 500W uređaj

Preuzmi

IEC sertifikat proizvođača BPU UPS uređaja

Preuzmi

CE sertifikat proizvođača BPU UPS uređaja

Preuzmi

ISO 14001:2004 sertifikat proizvođača BPU UPS uređaja

Preuzmi

ISO 9001:2008 sertifikat proizvođača BPU UPS uređaja

Preuzmi

Proizvođač

BPU

BPU brend je zajednički naziv za odabrane UPS uređaje vrhunskog kvaliteta, pouzdanosti i trajnosti. U ponudi su UPS uređaji Line interactive i On line topologije koje potpisuje Borik PLUS doo. Samo izabrani, vrhunski modeli različitih proizvođača nose obeležje BPU i kao takvi garantuju kvalitet i pouzdanost. U ponudi su uređaji različitih snaga i autonomija u rasponu od 600VA pa do 6000VA koje stalno i u dovoljnim kolicinama imamo na našem lageru. Za specijalne projekte isporučujemo i uređaje snage do 100 KVA u razumnim rokovima i po dogovoru sa investitorom. Borik PLUS doo obezbedjuje sve potrebne delove i servis u zakonskom roku. Odlicna komunikacija i podrška proizvođača 24/7 je ono što BPU uređaje izdvaja iznad ostalih.

BPU logo
Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“UPS BPU Long 800VA 500W, Komplet 1”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.


Trenutno nema recenzija.

Obavestićemo Vas kada proizvod ponovo bude dostupan. Uneste vašu email adresu.
You need to Login for joining waitlist.