, ,
BPU logo

Kratkospojnik za povezivanje baterija M8-16mm2 duži


Kupljeno:
Gleda pregleda Gleda:
Broje pregleda Broj pregleda:

Kratkospojnik za povezivanje baterija sa šrafom M8-16mm2 duži

Isporuka City Express Šifra proizvoda: 855
Dostupnost:

Na lageru

238,80 RSD

Na lageru

- +
Kupi odmah

Kratkospojnik za povezivanje dve ili više baterija ili ćelija redno ili paralelno. Pri kupovini obratite pažnju na razmak rupa, iako smo pazili da ovaj kratkospojnik može da dohvati terminale u bilo kojoj varijanti povezivanja. Takođe obratite pažnju da veličina otvora odgovara šrafu koji je na bateriji. Papučice kod ovog kratkospojnika su napravljnee od bakra a zatim pocinkovane.

Model kratkospojnika: Veći kratkospojnik 16mm2
Materijal: Licnasta bakarna žica
Dužina kratkospojnika: 210 mm
Prečnik žice: 16 mm2
Razmak između centara otvora: 185 mm
Prečnik otvora: M8, 8 mm
Garancija: Ne podleže garanciji

Proizvođač

BPU

BPU brend je zajednički naziv za odabrane UPS uređaje vrhunskog kvaliteta, pouzdanosti i trajnosti. U ponudi su UPS uređaji Line interactive i On line topologije koje potpisuje Borik PLUS doo. Samo izabrani, vrhunski modeli različitih proizvođača nose obeležje BPU i kao takvi garantuju kvalitet i pouzdanost. U ponudi su uređaji različitih snaga i autonomija u rasponu od 600VA pa do 6000VA koje stalno i u dovoljnim kolicinama imamo na našem lageru. Za specijalne projekte isporučujemo i uređaje snage do 100 KVA u razumnim rokovima i po dogovoru sa investitorom. Borik PLUS doo obezbedjuje sve potrebne delove i servis u zakonskom roku. Odlicna komunikacija i podrška proizvođača 24/7 je ono što BPU uređaje izdvaja iznad ostalih.

BPU logo
Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“Kratkospojnik za povezivanje baterija M8-16mm2 duži”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.


Trenutno nema recenzija.

Obavestićemo Vas kada proizvod ponovo bude dostupan. Uneste vašu email adresu.
You need to Login for joining waitlist.