, , , ,
Ultracell logo

UCG 200-12 Olovna GEL VRLA baterija 12V 200Ah


Kupljeno:
Gleda pregleda Gleda:
Broje pregleda Broj pregleda:
( 1 recenzija korisnika )

Ultracell UCG 200-12 olovna GEL VRLA baterija bez održavanja

Isporuka City Express Šifra proizvoda: 304
Dostupnost:

Na lageru

49.198,80 RSD

Na lageru

- +
Kupi odmah

Ultracell UCG 200-12 olovna GEL VRLA baterija sa konektorom F10 (šraf sa navojem M6). Idealna za ugradnju u protivpožarnim centralama, UPS uređajima i solarnim aplikacijama. Posebno pogodna za upotrebu u cikličnom režimu zbog pojačanog broja ciklusa. UCG seriju odlikuje i sposobnost za rad na nesto visim temperaturama iz razloga sto GEL umanjuje mogucnost isparavanja elektrolita iz baterije. Najpopularnija kod firmi koje se bave ugradnjom i odrzavanjem alarmnih sistema i protivpozarnih centrala. Uvoz iz Velike Britanije. Ako baterije spajate redno, a kako bi ste im produžili vek trajanja, preporuka je da kupite i balanser. Možete pogledati detaljnije informacije o baterijskom balanseru. Ovu bateriju kurirska služba može da preveze po specijalnin cenama zbog njene velike težine i angažovanja dodatnih resursa pri manipluaciji.

Napon: 12V
Dimenzije (DxŠxV): 522 x 240 x 225 mm
Kapacitet: 200Ah
Sastav: VRLA (SLA)
Tip: standby
Radni vek: 10 godina
Datum uvoza: Januar 2024
Konektor-klema: F10 terminal-usica sa rupom fi 6 mm
Garancija: 12 meseci 

 

Tehnički list olovne VRLA baterije Ultracell UCG 200-12

Preuzmi

CE sertifikat Ultracell proizvođača baterija

Preuzmi

Proizvođač

Ultracell

Ultracell, osnovan 1999. godine i lociran u Liverpoolu, U.K, je svetski lider u baterijskim akumulatorima od olova (VRLA). Osim što ima značajan udeo na UK tržištu VRLA, Ultracell svoje proizvode izvozi u više od 70 zemalja sveta na kontinentima Evrope, Južne Amerike, Centralne Amerike, Bliskog Istoka, Afrike i SAD. Zahvaljujući našoj posvećenosti pružanju, visokokvalitetnim, ekonomičnijim baterijama, naša usluga za kupce je na prvom mestu. Ponosimo se na našu fleksibilnost i sposobnost da se brzo prilagodimo na tržištu novih vodećih proizvoda u industriji. Naši proizvodi se prodaju u više od 70 zemalja širom sveta za širok spektar elektronskih i industrijskih aplikacija, gde je potrebna efikasna potrošnja energije. Stalno razvijamo nove proizvode kako bismo bili u korak sa brzim promenama u industriji. Jedan od uvoznika za Srbiju je i Borik PLUS doo.

Ultracell logo
Ocena
5.00
Broj recenzija: 1
1
0
0
0
0

Napisi svoj utisak

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.


 1. Luka

  Zanima me sta treba u podesavanjima u Epever inverter/charger uredjaju navesti, koji je ovo tip baterije, gel,fld, user, agm

  Luka

  • Borik Plus

   Postovani Luka. GEL baterije su AGM VRLA baterije proizvodjaca Ultracell sa oznakom UCG. Baterije proizvodjaca MHB, RITAR, ULtracell sa oznakom UL i CSB sa naseg sajta. FLD je skracenica za olovne baterije sa tecnim elektrolitom. (najcesce od automobila). USER izbegavajte da koristite posto mozete upropastiti baterije ako vrednosti napona ne unesete lepo (ovaj deo se koristi za baterije koje u sebi imaju Litijuma)

   Borik Plus

Obavestićemo Vas kada proizvod ponovo bude dostupan. Uneste vašu email adresu.
You need to Login for joining waitlist.